-
Dean Winchester #166848 November 9.
Chesterfield - Tranmere
hazai sikert mondanék de csak is DNB-be!
egyéb iránt a 2.5 overt javslom mert 2-1es hazai sikert várok de félek ,hogy 1-1re fog végződni a találkozó.
Bohemians Praha - Sokolov
full 3 esélyes , vendég sikert is ki tudok nézni a meccsből
am talán 1.5 overt mondanék
Ruch - Cracovia
hazai! kedvenc lengyel csapatom :D (tj. biztosabb 1.38ért)
2.5 over
L'Hospitalet - Barcelona
A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,35
barca overektől újabban félek plusz ez ugye kupa meccs így mindenki saját felelősségre rakja meg az overt ilyen rohadt alacsony szorzóért
U19Portugália - U19Magyarország
H 1,25
Ahogy azelőtt nézegettem az u19 eredményeit most azt mondom simán kikapunk, talán hendivel is.
Dun. Streda - Nitra X
hazai csapat még nem ikszelt a bajnokságban , vednég csapat meg kurva sokszor játszott döntetlent! Viszont a bibi az ,hogy a vendégek viszont nagyon régen nyertek így a vendég is benne van a pakliban.
Presov - Z. Moravce
páros a gólok száma
Slovan - B. Bystrica
08.13-án 2-1re nyert a slovan idegenben , hazai pályán elvileg hozniuk kéne a kötelezőt (de hát ilyen elven vártam én az oxford győzelmet is ma...)
Kosice - Ruzomberok X
nagyon-nagyon poén szelvényre mondanám csak , ez a leg gyengébb tippem :D
ha nem lesz X akkor hazai sikert várok..
portugál liga-kupa meccseken minden találkozóra azt mondom hazai siker fog születni de ezek csak nagyon halvány megérzések.
Bangor - Airbus
hazai győzelem 1.25 de hát én ennyiért ilyet nem teszek , nem éri meg...
Neath - TNS
szeot. 7-én a tns 3-0ra nyert a hazai közönség előtt... a nealth hazai pályán veretlen (6-1-0) viszont a tns utóbbi 10 mérkőzéséből 9et megnyert míg 1szer döntetlent játszott.
Nagyon három esélyes ez a találkozó de ha mondani kell valamit akkor inkább legyen egy laza X. (talán 0-0 , 2-2)
A szelvény így is kinézhet. (akár 5/4be is meg lehet játszani , már ha esetleg van olyan akinek van felesleges , "kidobható" 500ft-ja)
210 Chesterfield (H) vagy Tranmere (V) jut tovább H 1,75
202 Ruch Chorzow (H) vagy Cracovia Krakkó (V) jut tovább H 1,38
190 U19Portugália - U19Magyarország H 1,25
195 Dunajska Streda - Nitra D 3,05
196 Kosice - Ruzomberok D 2,80
Eredő odds: 25,78013