-
Giro d'Italia - Második szakasz
Holnap 11:10 perckor rajtolnak a kerekesek. Ez a második szakasz nem lesz olyan durva, mondhatnánk "lájtos" lesz. Egy kellemes tempóban letekerik majd a végén a sprinterek nyomnak egy nagy befutót. Alba-ból indulnak majd 244km múlva Parma-ban lesz a befutó. Egy-két dombot leszámítva semmi extra nem lesz ezen a szakaszon.
Természetesen egy ilyen szakaszon a sprinterek közül kerül majd ki a szakaszgyőzelem. A fogadóirodák Cavendish győzelmére fizetnek a legkevesebbet és ez érthető hisz a mezőny egyik legjobb sprintere és kiváló csapat áll mögötte. Iszonyat jól tudják neki felvezetni a sprinteket. De azért nem szabad elfeledkezni a többi nagyszerű sprinterről sem. Például az egyik külföldi oldalon Alessandro Petacchit emlegetik favoritként és nem is lenne meglepő ha ő nyerne. Rengeteg szakasz győzelme van, itt a Giro-n is nyert már nem egy nem kettőt, és idén is jó formát mutatott eddig. Tyler Farrar szintén remek sprinter és akár ő is oda érhet.
Én személy szerintem Petacchira teszem a voksom, de csak azért, mert Cavendish 1.66-ért nem éri meg. Petacchi oddsa 6.5 és én ekkora különbséget nem érzek a két sprinter között. Jó mondjuk ha a végén nem lesz semmi galiba akkor nagyon nehéz lesz megfogni Cavendisht, de nem lehetetlen.
Tipp: Petacchi győzelem
Odds: 6.50
Fogadóiroda: bet365
Tipp erőssége: 3/10
ilyen odds-ért simán megéri az aprót emberek :D