18:30 kor kezdődik a NY Rangers - New Jersey Devils mérkőzés amire nem lehet fogadni az Unibetnél,vagyis én nem találtam a kínálatban. A Rangersnek nyernie kell mert a Carolina utolérte őket pontban,és valószínűleg az utolsó mérkőzését is hozni fogja hazai pályán majd a Tampa ellen. 1.50 fölött vannak az oddsok arra hogy a Rangers nyeri a mérkőzést hosszabbítással,büntetőkkel is beleszámítva szerintem megéri megrakni.
Még egy éjjeli hokit néztem a Carolina - Tampa Bay mérkőzést amit szintén nem tudok fogadni az Unibetnél így máshol fogom megrakni,de csakis akkor érdemes megrakni ezt a mérkőzést, ha már tudjuk a NY Rangers - NJ Devils eredményét. Ha a Rangers megnyeri a mérkőzést akkor a Carolina számára fölöslegessé válik a győzelem,mert akkor pontban még utolérhetik a Rangers-t ám a gólkülönbségük gyengébb fog maradni. Ha viszont a Rangers valamilyen módon nem nyerne akkor a Carolina foggal körömmel küzdeni fog a mérkőzés megnyeréséért. 1.60 körüli szorzók vannak arra hogy a Carolina nyeri a mérkőzést(hosszabbítást és büntetőket is beleértve),de hangsúlyozom, hogy csak akkor érdemes erre a mérkőzésre fogadni ha a Rangers bukna!!!