image-BD73_519E93E2.jpg
  • Ferrari23
    Még egyáltalán nem kell lemondania az Arsenalnak a bajnoki címről. Ők rendelkeznek a legjobb idegenbeli mérleggel, ráadásul utóbbi mérkőzéseiken nagyon jól játszottak. Az erős Everton ellen az utolsó negyedórába fordították meg a mérkőzést. Most pedig egy igen tartalékos Newcastle lesz az ellenfél. A hazaiak újabb sérültje Ameobi, mellette pedig nagyon bő a kimaradók listája: Smith, Ireland, S.Taylor, Gosling, Ben Arfa és R.Taylor. A csapat nagy része tehát felépülőben van. És ha még hozzávesszük azt a Carrollt, aki idén 19 mérkőzésen 11 gólig jutott a Newcastlebe, viszont januárba megszerezte a Liverpool. Akkor nagyban megmutatkozik, hogy hatalmas gyengülésen ment keresztül a hazai csapat. Utóbbi 3 mérkőzésükön nem is gyűjtöttek többet, mint 2 pont. A csapat valahogy így állhat majd fel: Harper - Collocini,José Enrique,Simpson,Williamson - Nolan,Barton,Gutierez,Guthrie. A padon pedig szinte egyetlen bevethető ember sem fog csücsülni. Viszont már a kezdőben is elől lesznek nagy problémába, hiszen a Ranger, Best, Lovenkrands hármasból kell majd választani. Lövenkrands is mindössze csak 11 mérkőzésen lépett pályára e szezonban, és ebből 7-et csereként. Ameobi hiányzása biztos vagyok, hogy nagyon meg fog látszani és hát természetesen Carrollt se felejtsük el. Már az előző bajnokikon is meglátszott. Ameobit pedig az előző Fulham elleni találkozó 19.percében kellett lecserélni és egész mérkőzésen nem is lőtt gólt a Newcastle.
    Az Arsenal nagy sorozatban van, elég sűrűn játszanak. Viszont Wenger például Chamachot is tudta pihentetni az Everton ellen. Végig padon ült a marokkói. Ami sokat jelenthet e mérkőzésre, hogy egy ilyen csatár friss tud lenni majd. A csapatban Van Persie is egyre jobb formának örvendhet, én tőle várnám a gólt, akár gólokat. Mellette természetesen a Fabregas, Song, Walcott, Arshavin, Rosicky játékosokból bőven válogathat a francia tréner. Nagyon sok góllövője van az Arsenalnak. Az Arsenal akár még a bajnokságot is megnyerheti, nagyon erős a keret és biztos vagyok benne, hogy bajnokesélyeshez méltón fog játszani a Newcastle ellen és az egész mérkőzésen keresztül saját kapujához szögezi a hazai csapatot, ahogyan általában az Arsenaltól látni szoktuk. Minimum két gólt meg fognak lőni Fabregasék, szerintem olyan 3 körül fognak teljesíteni. 3.8-as oddsért bátrabbak még azt is megkockáztathatják.