image-BD73_519E93E2.jpg
  • Banano
    Betway.com-ról egy kis történet:
    Shep fórumozó társunk ajánlotta,de persze nem az ő hibája h ilyen tetvek .
    Szóóóval : Vasárnap este nyitottam náluk egy számlát mert állítólag ,,visszakapod " a pénzed ha bukod az első fogadásod 20€ értékig .
    Szóval beutaltam 3000Ft-ot,rögtön meg is csináltam a kombi szelvényem 3000Ft-ot rátettem ,3-as szorzó ,9k-t vehettem volna ki ( vehettem VOLNA de 2-0ról sikerült manchester citynek X-elnie),szóval buktam az első szelvényem 2-3óra múlva pénz sehol..elolvasom részletesen a játékszabályzatot de ettől nem lettem okosabb, írtam nekik egy mailt,másnap jött a válasz h ,,freebet formájában kapom vissza, ha fel akarom használni akkor csak X-eljem be a "freebet"-et a fogadószelvényen"..Ok próbálnám X-elni de freebet sehol sincs a szelvényen,gyorsan csináltam erről egy képet és írtam nekik még egy mailt a válasz az volt hogy ,, pedig ott kéne lennie, majd jelentik az IT részlegnek" eközben én kipróbáltam az összes létező böngésző programmal hátha az a baj de nem.Tegnap volt live chat német nyelven, gondoltam ott hátha tudnak segíteni,tudtak is azt mondták hogy ,, nem látnak semmi problémát, a freebet számládon 1300Ft van " -,,hát de mondom nem 100% bonus-ról van szó?" válasz : ,,jah az Magyarországra nem vonatkozik" .. hmm jóvan mondom de ettől függetlenül azt az 1300Ft-ot sem tudom felhasználni erre ,,jó jó majd intézik és értesítenek ha lesz valami"
    Ámen!