-
Dean Winchester #10595 igen így történt :)
bl-re srácok nemtudom miért de én a real 1.41es szorzóját ajándéknak érzem!sőt azt is,hogy az 1es kötésben van így bármennyit rálehet tenni!
Nagyon gondolkozom azon,hogy nem rakok semmi szelvényt hanem ALL IN!
egyébként ami esélyes sztem és nem annyira rizikós!
Chelsea - Atl. Madrid 1.36
Real Madrid - Milan 1.41
Valencia - Slavia Praha 1.23
átnézve én ezeket érzem a legtutibb meccseknek,igaz kicsi a szorzó :)
az összes többi mérkőzéstől félek!Egyrészt vagy idgenben játszik az esélyesebb csapat vagypedig otthon de kemény ellenféllel szemben.
hertha is otthon játszik és a heerenveen sztem nyerhet! (erre csak azért mernék tenni mert a Hertha elég gáz formában van :S,és folyamatban szerencséje sincs)
PSV is nyerhet de a sorozatos 1 gólós győzelem lehet most megszakad és összehoz egy döntetlent ami nem is lehetetlen.
Portot is megraknám de hát az APOEL képes lehet egy meglepire simán és a szorzó is elég alacsony!
Internek is nyernie kéne sőőőt(!!!!) dehát a kijev az kijev :S bár ezen még gondolkodom ,hogy ráteszem-e hiszen az Inter úgytünik elkapta a fonalat!
Zurich Marseillen szintén érzek egy hazait,de itt a kérdés az,hogy a hazai csapatnak mákja volt a milan ellen idegenben, és az egy véletlen győzelem volt ami nem is lesz többet, vagypedig otthon is nyerni fog a Marseille ellen!Persze itt képbe jöhet az miszerint a Milan idegenben verte a francia csapatot és a zurich meg a milant idegenben ergo itthon a svájci csapatnak nyernie kéne!---de ezt az elméletet sokszor cáfolták már a futbal világában :D
Wolfsburg is nyerhet hiszen a bl-ben eddig nagyon jól elkapta a fonalat!
amiket tettem .: Real,Inter,Chelsea,Valencia együtt 3,2 es szorzót hoz össze! A barcanak otthon nyernie kéne 1.1 es oddsért igy már 3.5re tornázná fel magát az odds! (hendivel nem foglalkozom mert életveszélyes!.
A fiorentinát megfogadtam,hogy 1000% megteszem 1,38as szorzóért és így vége 4,83 lenne!
de bennem van megint ez a Debrecen most okoz meglepetést szindróma és félek ettől a meccstől! (Annak ellenére ,hogy a múltkori meccs után (sőt már közben) megfogadtam a Fio nyerni fog! Sőt nemtudom miért félek hiszen Gilardionék formában is vannak,elvégre hétvégén is vezettek a Juve ellen egyszóval szó sincs róla miszerint nem lennének formában :S
majd véleményezzétek már a szelvényt pls,meg ezeket a meccseket :D
Ki mit tenne rá,megmerné-..etc