image-BD73_519E93E2.jpg
  • Matthew Prosac
    amúgy grat mindenkinek aki tegnap nyert. én végülis 10.000es utalással ugrottam neki az előző hétnek, hétközben ügye a görögök miatt szopókáztam rögtön 3000-et, aztán hétvégén márcsak kb 5000ből kellett csodát csinálni, csordogált lefelé a számla. vasárnap estére jött is az egyik "main" szeló, de el is ment mellette több (pl 2db 20000es szelvény, egyiken AEK-Villareal duó, másikon a már emlegetett Aalborg-Sheriff Tiraspol duó, + 200-as poénszelvények se jöttek). Végül vasárnap este 8kor 9000 forinttal álltam. Keveselltem, ezért próbáltam megforgatni és az alábbi "single" szelvényeket raktam, mindegyiket kivétel nélkül 1000-el:
    1)Steaua Bukarest győz 2) Milan győz 3) Ronaldinho gólt rúg 4) Pato gólt rúg 5) Forlan gólt rúg
    6) Agüero gólt rúg 7) A negyedik gólt az Atletico Madrid lövi (3-0 utáni fogadás) 8) Gignac gólt rúg 9) Luyindula gólt rúg.

Első 4 ügye jött szépen, ezek összesen 9000 forintot hoztak, közben Forlán nem játszott a meccsen, tehát azt az 1000-t visszakaptam, így kemény 1000 forintot kerestem ezzel az "ámokfutással". Annyi kellett volna, hogy Agüero szépítsen és akkor egyből jön két fogadás is (4.gól: Atletico,+Agüero gól), ami hozott volna még +4700-at.. de nem. A kis Kun mindent elcseszett. Végső kétségbeesésemben a pókerhez nyúltam, felvittem a számlát 16.000-ig, 13-at aztán hazautaltam, 3000-rrel pedig megraktam életem első system (6/5) szelvényét a hét közepére. Na jóéjszakát, kicsit bőlére eresztettem :)