Hogy hányakat ölnék meg... Nyitásnak egy személyt. Aztán hosszas tervezés után valószínűleg több tucat embert világszerte. (Politikusokat, igazgatókat... szóval vezető személyeket.) Miután felkeltettem magamra a figyelmet, zsarolással elérném, hogy a komolyabb bűnözőkről tegyenek publikussá egy listát (több formában, főként TV-ben, interneten, újságban, rádióban). Több ezer bűnözőt ölnék meg. Elérném, hogy minden országban és államban bevezessék a halálbüntetést. (Miután látnák a vezetők, hogy így is úgy is meghalnának, könnyebben belemennének a dologba. Persze én szabnám meg, hogy milyen kaliberű bűnért járna.) Az emberek félni kezdenének, és a bűn fokozatosan visszaszorulna. Közben suttyomban elintézném azokat a személyeket, akik szemet böknek nekem, illetve akik lázadnak az elképzeléseim ellen.
Ily módon a világ helyes útra térne. És megalkotnék egy olyan világot, amelyben csak azok a jó és tiszta szívű emberek élnének, akiket én létezni engedek. És én... én lennék az új világ istene!