QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Fresh Duke
    #85311:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Áh, félreértesz.
    Az, hogy "Ez a kommented a bizonyíték rá, hogy nincs." csak azt mutatja, hogy nincs minden MINDENRE hatással. Azt, hogy hatással van valami valamire nem tagadom, szimplán csak azt, hogy értelme lenne ennek a hatásnak.
    Egyszerű példa: A Mass Effect trilógia befejezése hatalmas nem tetszést váltott ki a játékosok 95%-ból. A játék egyik legszebb tulajdonsága, hogy rengeteg döntést lehet meghozni, amelyek kihatással lesznek később a játék (de még a következő rész) során. Viszont a 3. rész legvégén minden döntés, amit eddig meghoztál értelmetlenné válik. Az összes eddig döntésed (mint például kiirtasz-e egy egész fajt, vagy melyik csapattársad hagyod meghalni) a befejezésnél értelmét veszti, mert mindegy mit tettél egészen addig a pontig, a végkifejlet ezektől független. Mondhatni: "Ez így szükségszerű."
    [spoiler]És halkan (2 spoiler mélyen) megjegyzem, EZ a Mátrix trilógia legnagyobb "tanulsága". Miszerint vannak dolgok, amelyek ellen nincs mit tenni.[spoiler]3 spoiler mélyen: Azt, hogy "Ez így szükségszerű." Neo (Smitht idézve) mondta a 3. rész legvégén, mikor hagyta hogy Smith őt is átváltoztassa/megfertőzze.
    [/spoiler]
    És ez szerintem valahogy az egész életre vonatkozik. Mindegy mit teszel, hogy döntesz. Vannak dolgok, amiken sehogy se változtathatsz, amelyek elkerülhetetlenek.[/spoiler]

Times out. Szerintem keresd meg torrenten a Mátrix trilógiát, és szedd le. :D

#85313: Nem láttam. Ajánlanátok figyelmembe?
    Most, amúgy az "Időről Időre"-t tervezem megnézni.

Milyen márkájú/típusú billentyűzetet használsz?