QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Fresh Duke
    Mármint, hogy kimenni egy ismerősömhöz, vagy eltakarodni egy ismerősöm kedvéért? Illetve, rövid vagy hosszú távra gondolsz?
    - Kimenni rövid távra... Attól függ, hogy hova, és hogy állja-e az útiköltségem. No meg attól is függ, hogy kihez és miért. Például, valami tengerparti buliba Horvátországba esetleg kimennék, ha valami barátom hív, főleg, ha mondjuk kivisz kocsival, meg mondjuk vissza is hoz.
    - Kimenni hosszú távra csak akkor, ha van egy meglehetősen erős kapcsolatom, és akkor se végleg, szerintem. (És csak olyan országba, ahol nem németül beszélnek, mert ha azt akarom hallani, hogy cigányul beszélnek, akkor keresek valami putrit Magyarországon.) De ez persze egy olyan döntés lenne, amit 10x is meggondolnék.
    - Elhúzni innét, azért, mert valakinek nem tetszik a képem... Hát, nehogy már. Mondjuk, ha jól megfizet, akkor rövidebb időre elmehetek a kedvéért, de akkor is csak egy kedves hölgy társaságában.
    - Illetve, nászútra (a feleségem és saját magam kedvéért) elmennék külföldre, nyilván.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    #83625: Hogy nem lehet szeretni Gálvölgyit?
    Szerintem jók a paródiái, és meglepően okos ember is.

#83626: Szeretek. Nem tudom, hogy a mások hogy vannak vele, de nekem eddig elég pozitívak voltak a visszajelzések, pedig én nem kértem minősítést.
    #83629: -||- (Nem kondenzátor.)

És mivel ezt legépeltem, nem érdekel, páran beelőztek...