QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• The Protector
    Nekem eléggé sok.De mind barát és nem tekintenek rám alanyként.Amúgy nagyon undorodok a buzulástól meg a segglyuk témától stb........
    Egyszer volt olyan,hogy metrón álltam az ajtónál,mondom még 2 megálló,addig itt álldogálok.Egy srác meg méregetett engem meg nézett,én meg balfasz módjára felvettem a szemkontaktot.Nem tudtam mire vélni,vagy futni szeretne a cuccaimmal vagy nem tudom.Mikor leszállt a gyerek és elment mellettem akkor megfogta a kezemet és végigsimította az ujjaival a tenyerem.Fujjjjj bazdmeg.
    Meg volt egy olyan esetem is,hogy népligetben vártam és mondom elmegyek pisilni.Nem kell de nem akarom,hogy a 3órás busz út alatt rámjöjjön mert nem biztos,hogy lesz pihenő.Nagyban pisálok,erőltetem a dolgot.Éreztem,hogy valaki figyel és résnyire nyitva volt az ajtó.Bebasztam magam mögött és gondolkodtam,hogy mit csináljak.Egyből üssek vagy várjak.Kis idő mulva kimentem de a csávó figyelt engem és jött utánam.Kezet mostam és elindultam,jött utánam.A mozgólépcsőn álltam az meg mögöttem és annyit mondott de jó sokáig húzogattad.Arra értette,hogy a farkamat a klotyóban,mert nem végeztem hamar.Nah mondom magamba a kurva anyádat most megbaszlak ha felérünk.Kimentem a buszokhoz,lepakoltam a cuccom.A csávó is kb 3 méterre volt.Akkorát belerúgtam a melkasába,hogy bele szorult a levegő.Fetrengett a földön meg küszködött,nem tudott felkelni.Vártam,hogyha felkel és vmit még szeretne akkor nagyon megverem.De felkelt és elsietett,rám sem mert nézni.Mikor elment minden szarnak elmondtam,meg hát...nem szép dolgokat mondtam neki.Csíptem volna hogyha támad mert akkor nagyon megruházom.Az emberek meg távolról nézték de nem feltűnően.

Hasonló esetben, hogyan cselekedsz?
    A csávó 40körüli,egy fejjel volt nálam magasabb és kb 20kilóval volt nehezebb nálam.