QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Tarajos Sül
    Majdnem. :D
    ..én elsétálnék egy turista információs pavilonhoz, ott talán segítenek, igaz, hogy hogy jutnék oda, azt nem tudom.. :D
    ...de felhívnék valakit, és mondanám neki: "Itt vagyok, vannak bokrok, 2 fa, egy oszlop is, most merre induljak el? :D"
    Egyébként mutatták nekem, de az nagyon rég volt, a térkép függőleges vonalaihoz, vagy vízszinteseihez kell hozzáigazítani párhuzamban az iránytűt, a térképet, és az iránytűt összeszorítva együtt kell betájolni a megfelelő irányt, dehogy pontosan honnan lehet tudni, hogy északnak menjek, vagy délnek, azt nem tudom.. :/ :D

Te elindultál volna az M1-es autópályán elözőhét csütörtökön, ha az időjárás előrejelzéseire hallgatsz, és hallgattál-e volna pl. az autópálya felügyeletre, hogy aki teheti, ne induljon útnak?
    (itt épp a hóviharra gondolok, amikor a belügyminisztérium a hó fogságában lévő autósokat hibáztatta, hogy fegyelmezetlenek voltak)

#72797:
    Ha a vezetékes net megszűnik, de áram van, és van még megabájt az előfizetéses mobilnetemen, akkor felcsatlakozom a számítógépre, és közben tölti is a telefont, de a telefon modemjével tudok is netezni. :)