Hogy mi volt a legjobb randiélményem??
Passzolom.. :D
Talán mikor 1 nap 5 helyre is elmentünk, sőt még többre, billiárdozni, azthiszem mcdonaldsba enni, lidl-be, egy szép kis parkba(sajnos pesten, de jó volt az.. :) ), és az europarkba szétnézni. :)
A billiárdban, én nyertem, holott ő nagy billiárdos volt, de lehet hagyta magát, a parkban készült rólam egy fénykép, ami még mindig megvan, és a lidl-ben is pont azt vettünk, és azt majszoltunk édességet, amit ő is, és én is szerettünk. :)
Tudom, nem kérdezte senki, de a legrosszabb, mikor pont egy olyan lánnyal találkoztam, akinek már jó előre megtetszettem, és tök jó volt, mikor az ismerősömtől tudtam meg.. azonnal meg is beszéltem a lánnyal egy találkozót, emlékszem a szakképző sulija ballagása után volt. :) Szép idő volt, sütött a nap is. :)
Felhív haver, hogy hol vagyok, mondom, itt, és rá várok. Életem legnagyobb hibája volt. :D Ez a mocsok nem lejött hozzám, és ketten kisérgettük a csajszit? :D
Hát igen.. az ember tanul a hibájából.. :D Azóta is titkolok mindent minden srác elött, aki kérdezi, hogy ki az, mit csinál stb stb.. :D
Meglesznek megint a nyári programok?
Nyársalás, fagyizás, strand, nyaralás stb? :)