Lehet, de én szeretem őket, mert amolyan vicces figura vagyok, szóval ha lenne szabadidőm, és elég bátor lennék, lenne, aki ösztönözne, én biztos, hogy beöltöznék azzal a piros "dudával" együtt, vagy gombbal, ami a orromat díszítené, hogy kimenjek az utcára, vagy elmennék olyan teli fehér arcú mutogatónak is. :)(sajnos nem tudom, hogy nekik mi a pontos megnevezésük. :/ )
Ezúton is elnézést kérek, amiatt, hogy (kissé) elhanyagoltam a topicot, de igen elfoglalt vagyok, ha pedig nem, akkor pedig mást csinálok, nem csak azért nem tudok ide fellépni, mert lusta vagyok, és szeretném is a terveimet megvalósítani, ami mellett még ennyi időm sem lenne a topikra, amennyi most, de szeretném megköszönni azoknak a látogatóknak, és azoknak a "tagoknak" a segítségét, akik felkarolták azt az aranyos kis topikot, megmentették ezzel az elsüllyedéstől/kihalástól,(emlékszem még, amikor naponta/2-3 naponta 1-2 üzenet jött)és nem mellesleg remélem hogy választ kaptok a kérdéseitekre, vagy csak 1-2 percet is kellemesen töltötök el, még van egy kis szabadidőtök. :)
Szeretnél havat lapátolni, vagy ha azt nem, ami teljesen jogos, akkor szánkózni, hó embert építeni, vagy teljesen korrekt ez a szélmentes, plusz fokos időjárás? :)