QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Tarajos Sül
    :D
    Ezen én is gondolkoztam.
    Egyszerűen.
    Kell egy program szerkesztő, mint pl zsoltioregon, aki összedobta a fejlévhez, háttérhez szükséges kódot, kreállhatna nekünk, valami szövegdobozt, aminek a két oldalán nyilak lennének.
    A kérdések közül lehetne válogatni, ami szimpatikus beteszed, vagy eszedbe jut róla valami.
    Persze biztos sok lenne az ugyanolyan jellegű kérdés, de erre is ki lehetne találni valami szókereső féle robot-ot.(ha ebben a szövegmezőben lévő szó(szavak) stimmelnének pl. az elmúlt 100db hozzászólás egyikével is, akkor jelezne valami.)
    Szerintem, legalábbis az én elgondolásom szerint, ha van kérdés, egyszerűbb megválszolni, mint utána feltenni egy másikat.
    Sokszor én is így vagyok vele, hogy milyen kérdést tegyek fel?
    De ha a fent említett dolgot össze lehetne hozni, akkor valamilyen szinten lenne gondolatod a kérdésről, és lenne forgalom is a topiknak.
    UI: persze ha találnánk valami programozó kollégák, akkor be tehetne majd egy figyelő alkalmazást is arra, mikor megjelenik az "xy hozzászólás érkezett" sárga szöveg, és ha megjelenik, akkor frissití a szövegbeviteli ablakot, amibe most írok, így nem lenne keveredés.
    Bocsi, hogy hosszú voltam. :(

Ötletnek jó? Szerinted megvalósítható?