QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Tarajos Sül
    Mint általában mindig, most sem tudok pontosan a kérdésre válaszolni :D, de nem szoktam DVD-zni, szóval, nem volt olyan, hogy megilyedtem volna filmnézés közben, maximum a Paranormal Activity közben, mikor pausera állítottuk, kimentünk, háttal ültem a tv-nek, kikapcsolt a dvd lejátszó a hosszú szünet miatt, halk volt a film, felhangosítottuk, és mikor kikapcsolt kb full hangerőn szólt az RTL Klub.. :D Azt láttad volna, hogy hogy menekülök.. :D De inkább sajnálatra méltó jelenetek ráztak meg lelkileg kicsit, mint pl. a KÖR-ben, mikor szegény csávó a kádban öngyi lesz.. :(, és a Paranormal Activity 1. úgy ahogy van, de főleg, amikor lelövik a rendőrök a csajt.., megsajnáltam. :(
    Bocsi, ha hosszú voltam.

Szerinted a vény nélkül kapható, reklámozott gyógyszerek hatásosabbak, a vényre, orvos által felírt, TV-ben, "még csak nem is hallottál róla" gyógyszereknél, vagy ugyanolyan a hatása?
    (Szóval ha megfáztál, bekapsz egy coldrex-et, iszol egy neocitrant, vagy elmész a dokihoz, annélkül, hogy bevetted volna a coldrexet, vagy a Neocitrant..)