Igen szórakoztató tud lenni egyik másik. (Salétromot gyógyszertárban tudsz pl venni, vagy neten rendelni)Feketelőport, egész jót lehet csinálni, de babra munka. A faszén minősége meghatározza az alkotók %-os arányát (ez tapasztalat). Petárdába/vízibombába viszont nem a legjobb.
Sajnos azokhoz a munkákhoz amiből pénzt is lehet csinálni, pontos hőmérők, jó mérlegek és drága palládium-katalizációs berendezés, lab-os lepárló, és egy rakás II. kategóriás anyag kell:( min 1 millió+)
Nagyon hanyag, slendrián ember vagyok, de a kémiában/vegyészetben én is magasra teszem a nívót.
most 2 gyomirtó hatóanyagának koncentrálásával és kristályosításéval foglalkozok (1 hónapja meg sem mozdultam) ha kész polietilénglikollal, vagy ami vivőanyag kéznél lesz keverem. Pont ma láttam egy filmet egy jó ötlettel, hogy üvegdarát is tesznek bele. Ez így egy igen hatékony bár emberi szervezetre is veszélyt jelentő bőrön át felszívódó + az üveg miatt a véráramban is jelentkező idegméreg-kombo lesz. Haszna igazából nincs, mert patkányméreg van kevésbé macerás, de ez a méregbeviteli módszer régóta csiklandozza a fantáziám. izzadt tenyerű ember gyakorlatilag azonnal kell, hogy égő zsibbasztó fájdalmat érezzen. kb 0,05-0,2 gramm felszívódása már légzésbénulást okozhat 20 percen belül.