10632911461528009486.jpg




WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Lockheed
    #8269
    Nem tudom mennyit böngészitek a hivatalos fórumot de a Guides részét ajánlom mindenki figyelmébe, nagyon sok hasznos dolog van ott bár főleg az újonnan érkezőknek.
    RamJB egy spanyol srác, youtube-on van egy rakás videója meg időnként streamel is. Fura akcentusa van (nyilván spanyol) de sok hasznos dolgot elmond. Akiknek nem világos azoknak ajánlom figyelmébe a Manual Sails és a Tacking tutorialjait. Ezen dolgok tudása és megértése nélkül PvP szituációban esélytelenek lesztek egy tapasztalt ellenféllel szemben.

    A másik Mr. Doran. Aki már játszott a Sea Trials idején annak nem lesz ismeretlen a "Duel Anyone?" kérdés. :D Talán az egyik ha nem a legprofibb 1v1 játékos jelenleg. Volt szerencsém sokszor megmérkőzni vele és ritkán volt olyan, hogy az én 1 broadsideomra Ő ne lőtt volna kettőt. :D Borzalom mennyire profi, elég valószínű, hogy soha semmit nem csinál csak úgy, mindig pontosan tudja miért van abban a manőverben és az esetek jelentős részében mi már csak utólag értjük meg, hogy látszólag miért adta fel a weather gage-t. :) Írt egy komplett 1v1 guide-ot remek kis ábrákkal, többszöri átolvasását ajánlom mindenkinek. Nyilván nem árt ha az ember beszél angolul hozzá... :) Lentebb a kommentek között vlesz PDF verzió is belőle. :) ...::: LINK :::...


    o7

    Utoljára szerkesztette: Lockheed, 2016.02.17. 10:19:17