8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • AnuluWork #8919
    Ez a bajom a játékkal. Svéd. Oké, Delaware svéd alapítású állam, de svédek a játék térségében? A többi nagy térségbeli "hódítót" már nem is írom .. ...
  • Califa
    Felmerült hogy a játék Free To Play lesz ! Bár még nem tudni pontosan mit takar , ha bárki ezek után (vissza)jönne mindenképpen keressen meg minket, itt vagy DC-on !!!!
  • Báthorya
    A Naval Action Magyar klán átköltözött a SVÉD nemzethez.
    Holland oldalon ellehetetlenítették a játékunkat a "szövetségesek".

Saját kezükre játszották a portjainkat... Svéd oldalon egy nagy klán égisze alatt Bathory Vampires néven futunk.

Discord channel változatlan, bárkit szívesen látunk!

Utoljára szerkesztette: Báthorya, 2022.04.13. 20:12:08
  • Carmang
    Az Our flag means death sorozatot nézitek? Jóféle?
  • AnuluWork #8915
    Hmm

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.03.17. 12:12:19
  • Califa
    https://www.youtube.com/watch?v=icniGIl3FXw
  • Califa
    https://youtu.be/LgakV5vd0i8
  • PrasCo
    Random a loot (ill. ha jól emlékszem, a hajóroncs valahova a környékedre spawnol akkor, amikor kinyitod a palackot, érdemes így tervezni), úgyhogy nem tudom pontosan, de Indiaman-nal mennék, igen, vagy két-három TBriggel. Gondolom, csak mélyvízű régiók játszanak.
    Említetted, hogy a PvE szerveren vagy, ez esetben javasolnám, hogy
    - akkor is nyugodtan szerezz be néhány Indiaman-t (annak megfelelően, hogy a flotta-perkjeidet hány hajóra tervezed), ha nem tudod teljesen feltölteni őket legénységgel, a lényeg, hogy a minimum crew rendben legyen. Ezen a szerveren harcra nem kényszeríthet külső hatás, a nagyobb raktér pedig sokat tud segíteni és kicsit letöri a grind-öt a kevesebb forduló miatt. Amennyiben módod van rá, specceld őket sebességre.
    - Ugyanilyen megfontolásból dönthetsz úgy, hogy a teherszállító hajóidat nem szereled fel ágyúkkal, ezzel is felszabadul 10-15% teherkapacitás. Ennek hiányában nem tudsz útközben elfogni mondjuk útba eső kereskedőket, de nekem pl. az extra kapacitás, ha már egyszer pénzt akarok csinálni, többet ér, mint szarakodni egy elfogással egy potenciálisan eleve telerakott hajót irányítva egy olyan lootért, ami aztán vagy értelmes lesz, vagy nem, ráadásul esetleg dobnom kellene érte valamit a saját rakományból.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2022.02.08. 11:56:41
  • Dagohun74
    köszi.
    Ezek a palackok amiket lehet fogni, hogy is müködnek? Olvastam hogy hogy min. indiaman hajókkal érdemes értük menni. Mert sok lehet a cucc. Igaz ez?
  • PrasCo
    *Javítás: Keverem, bocs. A Belle Poule helyett a kereskedőhajó a Le Gros Ventre.
  • PrasCo
    Hosszútávon az Indiaman a cél, köztes célként rá lehet futni a La Belle Poule-ra. Utóbbival már akár kalózkodni is könnyebb, mint egy TSnow-val. Ezek viszont mély merülésű hajók, ennek megfelelően sekély kikötőkbe nem tudnak befutni, oda a Trade Brig-eket szokás használni. Ill. nagy ritkán nagy értékű, kis teher szállítására Trade Lynx, de PvE-n ez utóbbinak nincs sok jelentősége.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2022.02.03. 17:25:17
  • lammaer
    Valahogy beszuszakolom majd az Empyrion: Galactic Survival mellé, nagyon rácuppantam, 1 hét alatt 90 óra belecsusszant. Csak ajánlani tudom - most volt 4 euró steamen, de a szürkeboltokban még nem húzták vissz az árat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Olyan mint a space engineers, kicsit egyszerűbb az építés de azért lehet kreatívkodni de itt nem üres sandbox van hanem egy elég jól kidolgozott világ, npc tartalommal, jó POIkkal, elég sok contenttel. Van hozzá ebic nagy mod is, folyamatosan megy még a játék fejlesztése is, és a multiplayer is működőképes, 100 fős szerveren sem omlik össze a játék)
  • Califa
    ez nem jár le ezt tedd be légyszives !
    https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • MarkBlade
    Beraktam a discord csatorna linket a fejlécbe így mindenki láthatja remélem nem lejárós :)
  • PiszkosFred
    Mindenképpen írj majd pár nap múlva, hogy mizu, mert évek óta a kedvencek között van a topik és azóta szemezek is a játékkal, de nem kezdtem még bele. A te véleményedre adok, így kíváncsi vagyok rá, mit tapasztalsz/tál :)
  • Califa
    Szerintem még az elején vagy ,addig gyere át PvP szerverre.Itt is tudsz kereskedni.....Meg tudunk segitení a kezdeti nehézségek áthidalásában.

AZ ELÉRÉSÜNK : https://discord.gg/TwGQNXJq

Utoljára szerkesztette: Califa, 2022.02.03. 13:03:12
  • Dagohun74
    Üdv.!
    Én a Pve szerveren kezdtem, érdeklödnék ott van Magyar klán.
    Elég nyögve nyelősen megy a harc. De már zsákmányoltam trader snow-t. A nagyobb szállítós küldikhez. Utána melyik a nagyobb szállítós hajó?
  • lammaer
    Behúztam, pár nap és jövök. Szóval PvP szerver és Hollandia.

Van esetleg guide/tutorial amit javasolnátok megnézni? Vagy csak toljam le az ingame tutorialt az elég?(mondjuk a youtuben találtam jópárat, csak hát a franc tudja melyik jó)
  • Califa
    vedd meg , gyere !!!! ha nem tetszik akkor buktál egy Hambit !
  • lammaer
    Köszi a válaszokat.

Hát, lehet rosszul jött át az üzi, abszolút nem vagyok az a fajta aki a segge alá tolatja a dolgokat, minden játékban szeretek meggürcölni azért amit elérek (farmolás nagyon megy :D ). Viszont pont emiatt kevésbé vagyok raider - lootoló típus, és nehezen viselem ha könnyen le tudnak nullázni. Szóval inkább PVE / PVP carebear stílusban tolom.

A survival játékokat (Ark, Rust, Last Oasis) PVPben tolom többnyire, de többnyire csak azért hogy fenntartsam a lhetőséget hogy hátha egyszer kedvem lesz raidelni.. aztán általában sose lesz, max egyszer-egyszer betörök valahova, illetve van az extra izgalom van hogyha playert látok megöl e vagy sem... de türelmem a hosszú és folyamatos PvPhez nem nagyon van....

Mindenesetre az ár tényleg baráti, legfeljebb egyel kevesebb hambucit eszek meg a hónapban :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.02.02. 18:17:39
  • Califa
    Szia ,
    .A PVP szerveren a nyitott világba bárhol megtámadhat egy ellenséges nemzet hajósa.A combat chat-en mindenki látja hol van aktivitás,és el tudja kerülni nagyjából a pvp-t,a saját nemzeted vizei ahol a játékosok többsége jön megy, ellenség nem merészkedik mert a riadó miatt gyorsan levadásszák az ellent,illetve beugranak melléd a csatába hogy segísenek.Full loot van, tehát ha elkapnak ,bukod a hajót ,és a rakományt. Ha klánba vagy ez "gyorsan" pótolható,és kevésbé fájdalmas.Nincs Campelés!Offline nem tudnak kifosztani !A játék rendelkezik TUTORIAL-al,ami végén vizsgát teszel, ha sikkerrel jársz ,nem rank 7ről ndulsz ,hanem az 5. szintről.plusz reward ként egy "Trinko" DLC hajót is kapsz amit naponta egyszer előhúzhatsz a dokból ha elsüllyednél vele. Ahogy irtad rengeteg játék van a palettán, és ez egy hardcore réteg játék, nagyon nehéz,és meg kell tanulni, kezelni a vitorlázatot.A játékosok 90% feladja mielött a tutorialt végig csinálná..Itt nem adnak semmit ingyen,ha megtanulod a "leckét" nagyon fogod élvezni , ha nem ...mész a süllyesztőbe mint sokan már. Ez nem azoknak készült akik hozzászoktak hogy a seggük alá van rakva minden, és butított Ai ellen pve mikuláskodnak.Bár a mai nap még olcsón beszerezhető, érdemes megmérettetni magad , hova is tartozól !!! Holland oldalon vagyunk, és mindenki segít a végletekig, hajó,pénz stb....
  • lammaer
    Értem. A PvP milyen?

1. Full loot, szóval ha vesztek akkor megy minden a levesbe (mondjuk mint a rust vagy az eve-online), vagy azért nem zúznak nullára minden alkalommal ha csatába kerülök?

2. Mennyire van griefing a játékban (mondjuk egy halom unatkozó orosz folyamatosan kempeli a fontos helyeket és 10v1ben szanaszét szed mindenkit aki arra jár).

3. Ha offline vagyok tudnak e kárt okozni nekem?

4. Esetleg van valami jó guide / gameplay tutorial / review ahol meg lehet ismerkedni a játékkal

Alapvetően nem vagyok PvP orientált, a full loot PvPt kimondottan utálom, meg szeretem ha nem mások határozzák meg hogyha fellépek akkor mit csináljak (eve-ben pl volt hogyfellépett az ember, és muszáj volt védekezni, nem csinálhattam mást mert éppen 6 órán keresztül támadtak...

Most tényleg nem drága a játék, de megmondom őszintén, annyi játszani való van, nem húzok be mostmár semmit hogy kipróbálja, hanem előtte inkább kicsit körbejárom a témát...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.02.02. 07:20:49
  • Califa
    A játék akciós STEAMen - 5,87 Euro , Február 3.-ig !!!
  • Califa
    Egyébként 1 város be is lett már húzva....
  • Califa
    Egész eddig ment az írogatás hogy jó lenne egy Magyar csapatot össze rakni,most meg semmi reagálás ????!!!!.........
  • Califa
    Csináltam egy discordot hogy számba vegyük az esetlegest jelölteket :
    https://discord.gg/b8M9NwS4
  • Califa
    Nemzet váltásnál az ingó és ingatlan valamint a vagyonod megmarad ???
  • Califa
    Hát felléptem.... nem is vágom már hogy mi micsoda. Előszőr is össze kéne számolni mennyi Magyar aktív. Vagy itt vagy kellene egy Discord szervert létrehozni,és ott megnézni hányan regiznek be. Sok város üresen áll főleg a golf öböl felső részén, nem tudom hova rakni a dolgot miért,(régen nem volt ilyen)de ott lehetne keresni valónk, ha lenne 15 aktív tag.....szerintem
  • Paladin
    Vérmérséklettől függően el lehet tölteni pár hetet/hónapot PVE-n is, de azért az hamar elég ásítozós lesz.
  • AnuluWork #8890
    Van PvE szerver, de azt felejtsd el.
  • lammaer
    Skacok, ez a játék mennyire PvP központú? El lehet tenni venni PVE carebear módban is, vagy ha kikötőböl kihajózok mindig ott lesz a PvP "veszélye"?

Mit veszt az ember ha mondjuk elsülllyesztik a hajóját, megy minden a levesbe (full loot mód)?
  • lammaer
    Mózes szimulátor :)
  • AnuluWork #8887
    OFF:
    Bocsi, de elképesztően hangulatos hajózást raktak bele:

Breakwaters

ON:
  • Mcarthur1616
    Üdv!Hol tart az ember toborzásos terv?
  • lammaer
    EGyszer lenne már belőle trial vagyf ree weekend....
  • Mcarthur73
    Amennyiben ez megvalósul,akkor maradhatunk..A TFK-klán szolgálatra jelentkezik!
  • Califa
    Szedjetek össze legalább15-20 embert és a KURUC klánt újra indítjuk ! Raktár készlet,pénz van "bőven" ..ha város nincs is ! DE Pár emberrel játszani ,időt bele rakni teljesn felesleges egy csalókat támogató halott játékba :(
  • Hunor1
    *POTBS .
  • Hunor1
    aham, köszi a választ. Egyelőre a KURUC klánban vagyok, de már kb egy éve nem játszom, csak beugrom 10-20 percre, aztán rájövök hogy "nincs mit csinálnom" , a többiek sem aktívak így nincs kedvem. sajnos ez a játék nem olyan mint a POBS, hogy egyedül is lehetett missziózni, kereskedni stb. ( ott ugye volt egy PVP zóna, és azon kívül pedig szórakozhattál önálló módon is)
  • Mcarthur73
    Hello.Nem a TFK a klán neve.Tudtommal nem lett új hajó a játékban,viszont gyökeresen átdolgozták a hajókat.mindet...jóval reálisabb és életszerűbb lett.Pl.akármennyire építed/upgradeled a 2.rank hajódat,nem fog elrobogni kondenzcsíkot húzva egy rank 6 hajótól..ami például tök röhejes volt eddig.