WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Hunor1 #7223 Akárhogy is fontosak lennének a skirmish gyakorlások pl.Mert akkor csobbanások nélkül lehetne taktikákat gyakorolni.Mert azért lássuk be hogy szép dolog felhúzni 2 hét alatt a karikat 50-re, de a drindelésböl+küldikböl nem jön igazi tapasztalat a pvp-re.Mert ott vannak igazi profi csapatok akik szinte csak pvp-znek.Tuti le van osztva melyik a csali-hajó, kik az üldözők stb. Igen, nyílván ha legalább 4-en maradrunk volna a csatába akkor felállunk és 1-2 süllyesztünk legalább.
Fritz/Narko, fajnálom hogy elszakadtunk mi ketten, de azt reméltem ha elfordulok és egy másik irányban próbálok elslisszolni akkor legalább megosztódnak az üldözők, lehet hogy rossz taktika volt , de 2-en sem sokra mentünk volna szerintem 5 ellen.
Közben persze egész nap gondolgodtam ezen a fittelésen is. Első "dühömben" valóban úgy éreztem hogy mindent speedre áldozni...de végül is nem menekülésre kell a hajókat használni..:)
De azért a skillek elosztását mindenképpen át kell variálnom mert pl az ellenség debuffjaire semmilyen skillt nem áldoztam...:( Pedig jól jött volna egy "disabling" vagy mi, ami 2percre -25% al csökkenti az ellenfél sebességét. Talán jó lenne ha egy tapasztalt NO 50-es csinálna egy screenshotot hogy milyen skillek vannak kipakolva nála seabattléban.