Ah, istenem hát most mit monhatnék? Talán ha ha ha... és megint csak ha. Eccerűen imádom a szmájliaidat! Így is van, legalább mosojogj. :)))
Csak hát a téma nem oly igen vidám, bár nézőpont kérdése, nem igaz aranypofi?
Irak: (jöhet?) Kicsit számítgattam itt a dolgokat, meg miegymás. Oszt, mivel irtanád a jónépet ilyen sebbel lobbal kétnap alatt? Gondolom atommal. Nos kikalkuláltam neked, hogy amíg eme picinyke kis ország minden lakosát, csecsemőt, serdülőt, aggastyánt kedvenc hadsereged haza küldene a teremtőhöz, Hirosimai nagyságú atombombából kb. 250-et kellene ledobnia. Nos ez azt hiszem nem okozna neki gondot, ebben akár egyet is érthetünk. De gondolom, abban is, hogy nem a közvélemény enyhe rosszallása lenne a legnagyobb probléma egy ilyen kis incidens után. Mondjuk jó hír, hogy véget is érne a globális felmelegedés. És át is adná, a helyét a nukleáris télnek. Sajnos vastag sapit kéne húznod, amikor kimész ródlizni az ovistársaiddal, merhogy a hajad neked is kicsit kihullana -tudod mitöl te kis huncut?
De, hogy lásd én azért egy humánus csóka vagyok, kidolgoztam egy B tervet a népesség eliminálására hagyományos fegyverekkel. Ez esetben a kb 150 000 szövetséges katona mindegyikének 160 embert kellene likvidálni. Eme nemes feladatból, viszont ki kellene hogy vegyék a részüket az ebbe a létszámba beletartozó, híradós, hadtápos(értsd logisztikus), műszaki, rendész, szerelő, írnok, stb katonák is. Sajnálatos hírként kell, hogy tudomásul vedd, hogy ezt a férfias feladatot nem tudnák a fiúk véghez vinni, bár rólad azért el tudom képzelni, hogy akár egy szál rambókéssel azért le tudnál vágni napi nyolcvanat, igaz husi?
"Nagyon remélem, hogy nem a unixok használhatatlan dátumkezelésére gondolsz... :)"
Nem pont a unixra gondoltam, bár azért az se olyan rossz eredmény amit te írtál. Ezek szerint ugyan is a unix legalább 42 évnyi szavatossággal rendelkezik ezen a téren. Ugye azért abban is egyet értünk, hogy ez egy kicsit jobb annál, mint amit mondjuk a W95 produkált.
"Igen, globálisan "kicsit" más a helyzet... :))"
Hát igen, most olvasgatom, hogy a számítógép eladások, visszaestek a '99-es szintre, habár az üzleti szektor kicsit még javított is (tavalyhoz képest) az otthoni felhasználók eccerűen nem akarnak új gépet vásárolni. Nahát, irgum burgum!
De nem értek én ehhez, most jöttem haza a melóbol, eleget buzeráltam ezt a szar országos hálózatot, leülök a kivénhet 300-as PII-el szembe és messziről szarok én az M$-re.
Találtam neked egy jó reklám szöveget, pont rád illik: "Mi akarsz lenni Eksön Men vagy Betti Spagetti, gyere be és döntsd el a mekkdonálcban!"
-Vesd össze: "De te élj csak tovább az álomvilágodban, hogy te tartod el az amerikaikat. :)))"
Haver, tudod mit, írj még egy szmájlit és tied az uccsó szó! Na leléptem, szevasz!