"Iraq? az nem igazi háború volt... ha egy civil meghalt teli volt vele minden újság. Ha a közvélemény nem számitana, 2 nap alatt eltörölték volna a föld szinéről az egész országot... "
"erre mondtam, hogy azért tartott ennyi ideig, mert vigyáztak a lakosságra"
Khm... a te olvasatodba, mit jelent ez a 2 nap alatt eltörölték volna a föld szinéről az egész országot? Azért annyira nem vigyáztak ám a civil lakosságra, ha az AI szerint 8000 fő áldozat volt kb 1 hónap alatt.
Mondjak 5 olyan oprendszert, amit 10 évvel a W95 elött adtak ki és 3000-ig garantáltan nem kel vele pecselni a dátumprobléma miatt? Nem mondok, nézz utána!
Doom (a kedvencem): Most valóban az otthoni pc eladásokra gondolsz, vagy csak megpróbálsz csúsztatni? Globálisan biztos más a helyzet, de pl: az én cégem, mondjuk 2000 óta nem vett új gépet , míg a munkatársaim nagy része többször is lecserélte a gépét. Azonkívül egy Intel alapú szerverbe manapság még mindíg a PIII kategória az általános. Amúgy egy kicsit valóban kisarkítottam a dolgot, hogy te is értsd, ezek szerint túlzásba estem és jól félre értetted.
Ja amúgy a játék szoftver eladások forgalma, még tavaj átlépte a mozi meg video piac forgalmát. (Hát igen mindkettő elég marginális terület, főleg az USA számára)