Nem azt mondtam, hogy én az É-Koreai vezetők oldalán állok, én az olyan emberek oldalán állok, akik csak szépen élni szeretnének (sajnos azt nem mindenki választhatja meg, hogy hol, mint te), és nem meghalni olyanok miatt akiknek viszont te is a pártját fogod, merhogy a civil áldozat nem számít. Ne legyen más csak lépjen rá egy M-1-es a tengerimalacodra, fogadjunk, hogy finomodna a világképed.
A többihez nem szólok mert nem vagy vitapartner, a Doom téma viszont éppen megfelel számodra.
Indítok egy kicsit máshonnan. Szerinted ki tehet arról, hogy a világnak le kellet cserélnie az összes számítógépét, de legalább is az oprendszerét 2000-ben. 3-at találgathatsz, de segítek: az M$. Elég ciki, hogy az öt évvel korábban kiadott oprendszerük sem kezelte megfelelően a 2000-es évet. Ennek ellenére melyik cég kereste a legtöbbet a bulin?
Ezt az egészet csak a probléma összetetségének érzékeltetése miatt hoztam fel.
De térjünk vissza a Doomra, gondolom ha veszel egy gépet nem egy öt éves csotrogányt veszel, merhogy amire használod arra az is jó lesz. Hanem valami csillogó villogó szupermasinériát, mert a boltban a srácok akik imádnak Doomozni azt talalálják a legjobbnak. Mutass egy eladót, aki miután elmondtad, hogy gépet akarsz vásárolni, nem valami ilyesmit próbálnak rád tukmálni. Pedig legyünk őszinték a Doom-on kívül nincs még egy olyan progi, ami ezt a vasat megkövetelné!
Namármost, ha mindenki, logikusan gondolkodna, és megelégedne egy gyengébb teljesítményű géppel, akkor ugye ott állnának halomban eladatlanul a Dx9-es videokártyák, meg a P4-ek. Ha nem adják el, segítek, befuccsol az IT piac. Ha befuccsol az IT piac, mint az egyetlen olyan gazdaságterület, ahol a mai recessziós időkben némi kis konjunktúra mutatható fel, akkor befuccsol a világgazdaság. Ha befuccsol a világgazdaság akkor az amerikai militarista barátaidnak nem lesz pénze, hogy többet költsenek a játékszereikre, mint a többiek együttvéve. Ergo se F-22t se F-35t se semmilyen technológiailag fejlett fegyverrendszert nem fognak telepíteni. Ennyi.
Úgy, hogy így nézd le ezekután a Doomistákat, OKS?