• NEXUS6
    #621
    Szerintem meg úgy szar ez az egész ahogy van. Nem egymással van nekünk a gondunk fiatalok! Nem attól lesz szarabb egy pc-s helyzete, mert ott egy csomó konzolos és fordítva.

    Ezer egy esetet lehet mondani amikor a cégek legyenek azok akár konzolosak, akár pécések átbaszták az embereket. Pl ha a Doom3 elöször X-re jön ki, akkor az vajon nem azt jelenti, hogy egy több éves hardveren is elfut a jelenlegi legcsúcsabb grafikával rendelkező progi? De akkor mi a lófasznak vettem meg az FX-emet, vagy a radeonomat? Egyáltalán: mikor jön el a progik következő generációja?
    De ott a másik oldal is: netezés/netes játék konzolon. Hát nem pontosan ezt igérte a Sanyi meg az m$ az új konzolok kiadásakor, szerintem ez egy röhej a XXI. század elején. A tendó legalább nem hazudott a vásárlóinak, kimondta hogy nem érdekli a téma, mondjuk mostanra vissza is estek az eladásai rendesen.

    Kár egymást szídni, senki ne képzelje, hogy ecceri Kovács Pistikét számontartják bármelyik cégnél is. Fizesd be a pénzt és kopjál le (figyelem bármely progira max 30 nap gart vállal a gyártó - szerintem ez nem egy tartós fogysztási cikk. Az egyéb szervízt meg támogatást viszont valahol kőkeményen megfizettetik veled)

    Ha valaki úgy érzi szopatják szopasson vissza! Útálod az M$-t; vegyél boxot? Fogadd el azt a 300$ ajándékot amit beleépített ;))) De még egyszer semmi értelme az anyázásnak, a fasznak minannyian ugyan azon az oldalán állunk!