• hzx
    #595
    Kb. 12 éve dolgozom PC-n. Előtte is volt gépem, csak nem PC. Ezalatt kb. 5 oprendszer alatt dolgoztam és programoztam kb 4-5 programozási nyelven, amiből egy az assembler volt, tehát jó okom van azt hinni, hogy ismerem a PC-k lelkivilágát. Ugyanebben az időben voltam még rendszergazda és üzemeltető, valamint játszottam is végig. Mindezekkel a tapasztalatokkal felvértezve

    a.) azt mondom, hogy a konzol gaming sokkal nagyobb buli, mint a PC gaming. És ha már itt tartunk, inkább a PC-s gaming a "daganat" :), hiszen a PC-t soha nem is tervezték játékra. Van rajta, szopás vele, akárcsak a video, divx, mp3, ilyesmi. Bocs, én már csak maradok az asztali DVD-nél, a HiFi-nél.

    b.)Azt hiszem, nyugodtan fikázhatom a PC-t. Ha azt mondom, hogy ez és az szar, akkor azt nem a szomszéd 12 éves gyerektől hallottam, hanem tapasztaltam és nagy valószínűséggel ki is küszöböltem, mert felmerült munka közben és kezdeni kellett vele valamit. Ha ezt nem viseli el valaki érzékeny lelkivilága, akkor esetleg próbálkozzon a lelkisegély topicban. Ettől a dolgok léteznek.