• Elvis
  #594
  kedves 1asokközül... egy korábbi hozzászólásomat szeretném megismételni... ha az xbox csak egy összebarkácsolt pc, akkor mutass nekem egy olyan 733MHzes PC-t 64M rammal és egy GF3mal, ami olyan színvonalon futtat játékot, mint az xbox...

  Az asztali DVD is akkor csak egy kinövése a PCnek? sőt, a hifi is minek van, hiszen abban sincs sokkal több, mint egy jó hangkártya... erre egy PC is képes. TV-t is minek vesz az ember... hiszen van tunerkártya... stb stb... a konzol is ilyen faszán lehet vele játszani, de ha van PC-d és egy kicsit igénytelenebb vagy (pontosabban: kevésbé igényled a kényelmet: fotel, nagytv, stb) akkor a PC is tökéletes a célra. Főleg, ha FPS, vagy RTS rajongó vagy...

  Pénz van a konzolokban igen. Sokkal több, mint a PC-s játékiparban, ebben igazad van.

  A portable konzol koncepciódat nem nagyon értem... Elméletben van lehetőség rá, hogy csináljanak "laptop xboxot" vagy "laptop ps2-t" de minek... :)

  Nem sértettél meg senkit, amíg a hozzászólások nem tartalmaznak szidalmakat, alaptalan vádaskodásokat, addig nincs sértődés.

  Hozzászólásodból látszik, hogy valószínű még te sem nagyon játszottál konzolon, illetve nem ismered a működését. Egy 733MHz-es spéci gép sokkal többre képes, mint egy dupla teljesítményű PC. Nem kell a hangot, a video-t különböző drivereken keresztül elérni, direkt programozható az egész hw, nem kell futnia egy windows-nak a háttérben (és még sok egyébnek).