• Jont100
    #2032
    Az a baj, hogy ez nem egy mai játék és már kevesen foglalkoznak vele.
    Viszont ha valaki jártasabb a játékban és kicsit a Windows-ban is akkor feltennék egy kérdést. (illetve elmesélnék egy rövid történetet a tiszta kép érdekében)
    Még ~6 hónapja letöltöttem (a Gamelandról) a játékot és kerestem hozzá CD kulcsot, amivel ugyan, ment, de egy-egy szerverre nem tudtam már rákapcsolódni. Az egyjátékos mód tökéletesen működött. Ennek ellenére, ha még is kíváncsi voltam arra, hogy mennyien vannak a szerveren legtöbbször ahogy rámentem a szerverlistára a játék kilépett a Windowsba.
    Nos Sanyi150-től megvettem egy eredeti játékot. A játék tökéletesen működik és egy ideig játszani is tudtam vele, csak egy idő után ez is ezt csinálta, hogy a szerverlistára kattintva kilépett a Windowsba. (mivel eredeti nem gondolom, hogy a CD key-vel lenne, baj, mert ha működik akkor hibátlanul működik)
    Egy idő elteltével a játék abbahagyta ezt a rossz tulajdonságát és mindíg kifogástalanul működött.
    Viszont azóta újratelepítettem a Windowsomat és most megint ezt csinálja, hogy amint rámegyek a szerverlistára kilép a Windowsba, "se szó, se beszéd" nélkül.
    Az lenne a kérdésem, hogy van e valakinek erre valami ötlete, vagy várhatom, hogy a játék mikor hajlandó önmagától megjavulni?