suxx
  • CodeRed
    #636
    "1) Nemzeti ünnep kerek évfordulója volt."

    1. Én nem így szoktam ünnepelni....

    "2) Magyarország kormánya meghívta az embereket. A város rengeteg pontján programokat rendezett nekik, és kérte őket, hogy jöjjenek el azokra."

    2. Én "rengeteg"-ről nem tudok, említhetnél pár konkrétumot. Amúgy ezzel a felvetéssel rögtön ellentmondassz az első kijelentésednek. De ez már politika és ez meg nem az a fórum ahol érdemes lenne ebbe belefolyni.

    "Aki nem érzi saját ünnepének a nemzet ünnepét, sőt, hülyének nevezi azokat, akik annak érzik, azt nehéz a nemzet részének tekinteni. "

    Ettől függetlenül a csőcselék elvárja (akik ugye hónapokig ott tüntetgetnek-ők vajon hol dolgozta addig? Jaaa, hogy nincs munkájuk? Mégis Harley-ken megy egy részük az igazi nemzeti ünnepet meggyalázni a világ szeme előtt.ha ekkora magyarok miért nem Pannonián járnak?), hogy kapjon ingyenes orvosi ellátást a betört fejére, persze az én adómból.

    A többi hsz-re. Én a videón nem láttam, hogy igazolnád magad, hogy Te újságíró vagy TV-s vagy. Ha jól tudom a stábtagok, meg akik úgy egyedül mászkáltak, mind megkülönböztető színű rikító mellényt hordtak. (kivéve a riporterek egy részét, de ők a stábbal szorosan együtt voltak. Érdekes őket nem ütötte meg senki. Mégegyzser mondom...aki a tűzzel játszik az megégeti magát...és ez nem nemzeti identitás kérdése...ez tény.

    Mindegyik aki kapott...megérdemelte a gázt az arcába, a gumilövedéket a fejébe.

    Egyébként, mint az első hsz-ben is megjegyeztem pártállástól független a véleményem. Itt én csakis a csőcselékről, és a "hogyhogyneméppenabalhéközepénjárokfényképezőgéppelésszélesvigyorral" emberekről beszéltem...ugyanis csak az ilyenek kaptak az arcukba.. ij

    De tényleg nem akarok vitába bonyolódni, és én sem kérem, hogy magyarságom megkérdőjelezd, mert aztán könnyen személyeskedéssé fajulhat és én azt nem akarom. OK?

    OFF...bejefejztem...kérem kapcsolja ki...