• tviktor91
    Egyetertünk.
    Az a gond,hogy egyre többen vannak rakattanva a legalis szerekre,miközben azt sem tudjak hogy pontosan mit szivnak ill. milyen következmenyei vannak.Gondolok itt pl a kati örületre,ami 1 even keresztül tartott es x halalesetet dokumentaltak,es a kesöbbi következmenyeiröl meg szo sem volt.Ezt marpedig egyertelmüen vissza lehet vezetni az idiota törvenyekre,mert en speciel ha valami szintetikus szart vennek be,akkor inkabb fogyasztanek egy olyan szert aminek x evtizedes a törtenete,mindenki tudja a mellekhatasait/hosszu tavu hatasait igy eldönthetem hogy beveszem vagy sem.Na a mostani helyzet pedig ugy müködik hogy MEG AZ IS BEVESZI aki egyebkent nem hasznal semmit,DE mivel boltban meg lehet venni akkor "nem lehet rossz".
    Nem egy olyan ismerösöm van aki szivja ezeket a herbal "füstölöket",es meg csak meg sem fordul a fejeben hogy mitöl van fühöz hasonlo hatasa...mint ahogy nekem sem,amikor kiprobaltam tavaly nyaron.Elsö alkalom.: nagyon keves cucc,sok dohany -->jo közerzet.Aztan gondoltam mi lenne ha egy kicsit többet raknank bele,ezert beleboritottam x tized grammot es a következmenye egy fincsi 180as pulzus halalfelelemmel...ezzel be is fejeztem a tesztelgetest es probaltam rajönni hogy mitöl lehetett:googleba be,aztan elsö talalatnak kidobott egy nemet oldalt egy olyan cimmel hogy ,,felfedeztek a spice titkat".Most mar termeszetesen a többseg tudja hogy jwh-val felturbozott szarral van felöntve,es köze sincs azokhoz a növenyekhez amik ra vannak irva a zacsira.Ezek utan mar csak az jart a fejemben hogy hogy lehet az hogy 4 EVIG SZINTE MINDEN benzinkuton (külföldön) lehetett kapni ilyen füstölöket es senkinek sem baszta a csöret...azota mar több valtozatat is betiltottak,ennek ellenere legalisan aruljak meg mindig,es nem csak nalunk.