• koder
    Én pont a héten próbáltam ki úgy igazából a füvecskémet ( northern lights-100% indica ).Őszintén szólva előtte egyszer próbáltam egy kisebb adagot a saját termésemből,és annyi volt az egész füves történetem.:)
    Szóval hétfőn estefele átmentem egyik haveromhoz,mivel se papír se dohány nem volt,ezért csöves módon gyorsan csináltunk egy pipát egy műanyagüvegből amit a youtube-ról lestem el:D. 0.3-0.4-et belevágtam ,aztán hajrá..első slukk semmi..2.3.4.5.6.7...ok mondom várok egy kicsit hátha később üt be,1perc múlva sikeresen beálltam,aztán mivel nem akartam hazavinni a maradékot ezért azt is elszívtuk..ami nem is volt baj az első 10-15percben,csak ami utána jött az inkább valami altatóhoz hasonló érzés volt,mivel kb fél órát ültem egy pozícióban a műanyag székben becsukott szemmel.:D DE nem aludtam,csak ültem,és nem igazán volt kedvem semmiről sem beszélgetni.Ezért hazamentem úgy fél 10 fele,lefeküdtem, és másnap reggelig csicsikáltam.Reggel viszont frissen ébredtem,annak ellenére h csak 8órát tudtam aludni :D.V