PHP HELP
-
Ezen gondolkodtam én is - tehát ezzel gyak ki tudod számolni hogy átüt e a páncélzaton a dolog és ezekután hogy mekkorát sebez - na ehhez viszont életerő is kell és nyilván pl. a támadóerő is csökken a sérüléssel - de nem bonyilitanám az elején - bár miért ne - az ördög a részletekben lakik.
Attól függ mennyi idő áll rendelkezésre stb. de áÁltalában nagyon ajánlatos moduláris módon gondolkodni - tehát majd lesz ilyen is és akkor helyet szoritani számára.
ez csak a támadó részéről számol - tehát támad és müködik e - ha nem akkor meguszta a védő és vége a körnek - ha a koncepció az hogy a védő meg visszatámad akkor ő lesz a támadó - tehát a perspektiva változik az egyenlet nem.
Illetve lehetséges még az adokkapok - amig kipurcan illetve az adokkapok és sérülés amiről irtam.
Seregnél ez ugy müködik, hogy egy ember egy emberre ront és kiszámolja győz e vagy veszit az egy ha vége akkor a következőkkel csinálják ezt ésigytovább addig amig egy bizonyos szám alá nem esik az egyik sereg létszáma és megfutamodik illetve a végsőkig kitart nemtudom.
Szerintem ne bonyolitsuk azzal, hogy belekalkuláljuk a kettő ember ront 1re bónuszt mert hülyét kapok,D
igy van a kérdés a végén helyes - báár nemértem de ez rendkivül eccerü egyenlet - egy egyre ront és vagy megöli vagy nem akkor az visszatámad és vagymegöli vagynem - pont
aztán a többi is ezt teszi egy seregben és aki marad az győz.