Készítsd el saját remXedet!
  • VinylToy #112
    Hungarian Dj Championship 2007



    Kedves ifjú és tehetséges lemezlovas barátaink! A Justmusic.fm új fejezetet nyithat az életetekben, ugyanis ezennel meghirdetjük a Justmusic Hungarian DJ Championship 2007 tehetségkutató versenyt! Bár maga az igazi verseny csak márciusban indul, máris izzíthatjátok a lemezjátszótokat, mert a nevezési anyagokat már mostantól várjuk. A lényeg, hogy csakis élő – vagyis nem szoftverrrel készített - mixekkel nevezhettek!

    Miért is? Ennek oka egyszerű: a beküldött anyagok alapján a kiválasztottaknak élőben is meg kell majd mutatniuk, mit tudnak. A Justmusic.Fm rádió műsoraiban egy-egy félórás szett erejéig kapnak lehetőséget az indulók arra, hogy ÉLŐBEN is megcsillogtathassák tehetségüket és tudásukat. Itt lépnek be a képbe a rádióhallgatók, akik viszont szavazataikkal döntik majd el, hogy ki legyen a bajnok a lemezlovasok közül.

    Ha úgy érzed, eljött a TE időd, s elég spiritusszal, tehetséggel, tudással és elszántsággal rendelkezel, akkor ne habozz! Küldd el nekünk CD-n, postai úton, vagy digitális formában (mp3 192 kb/s) töltsd fel az általad mixelt maximum 60 perces DJ-szettet, hogy mi felfedezzünk! A mixek mellé kérjük mellékeljetek egy rövid bemutatkozó szöveget is.

    Postacím: Front Média KFT 1037 Budapest, Szépvölgyi út 41.

    Ftp:
    Host name: justmusic.fm
    User name: justmusic
    Password: justmusic



    A győztes értékes nyereményben részesül, s persze nem győzzük hangsúlyozni a legnagyobb jutalmat: a közönség elismerését és az esélyt arra, hogy minél szélesebb körben megismerjék a legjobbnak bizonyuló nevét!

    Lányok, fiúk, zenére fel! Most itt az alkalom, hogy felfigyeljenek rátok!

    Justmusic team