• mrzool
    #72
    Kiknek áll érdekében? Egyrészt a 29-es hozzászólásban erről már volt szó. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mi vesz rá egyeseket erre az egész moon-hoax dologra. Saját meglátásom szerint a pénz, a szenzációhajhászat és a megszerezhető (ámde kétes) hírnév. Mivel rengeteg ember van, akit meg lehet győzni már csupán annyival, hogy lobogónak látszik a zászló, ezért van felvevőpiac is a témában megjelent írásokra, könyvekre és mint írtad, már dvd-re is.

    Ami szerintem szomorú, hogy egy Internetes fórumban ez egyáltalán felmerülhet. Mert aki megtalálha a hoax oldalakat, az igazán utánaolvashatna egy kicsit, és megtalálhatná a cáfolatok cáfolatát.:)) Vagy utánanézhetne, hogy a zászló ki volt merevítve (a NASA honlapján részletes leírás van az egész zászlóról), és azért látszik lobógónak, mert a rúd rezeg a holdtalajba szúrás miatt.

    Braveheart, elnézésed kérem a hangnemért, de vannak dolgok, amiknél bizony túlságosan is intoleráns vagyok. Ha a zöldséges Mari néni a Blikkben olvassa ezt, akkor ráhagyom - ő a Blikket tekinti hiteles hírforrásnak, én pedig az eddigi tanulmányaim során megszerzett tudást, és a NASA-nál található anyagokat. Itt az Interneten viszont mindenkinek megvan a lehetősége, hogy utánaolvasson. Épp ezért nem szeretek én linkeket keresni a 'bizonyítás' miatt - miért dolgozzak más helyett?:))

    PS.: az árnyékok is jók, legfeljebb furcsák... Marha sokat számít, hogy az egész egy idegen égitesten van, szokatlan fény- és domborzati viszonyok mellett.