• mrzool
    Nem leszek el velük, pár perc alatt megnéztem az általad megadott néhány linket. Mint már írtam, elég mélyen belemerültem a témába 2,5 évvel ezelőtt, most miért olvassak még több baromságot, ill. ugyanazt?:)

Most a legjobban az Apollo 'TÉNYEK' oldal tetszett.:) Csak egy idézet:

"FACT: It would have been impossible to have a water cooled space suit on the Moon, when outside temperature was already at boiling point of water, there would be no where for the heat to dissipate."

Érdekes... Hogy lehet, hogy jelenleg is ilyen elven működő űrruhák vannak, és működnek? Lásd shuttle, IIS építkezés... A többit inkább nem kommentálom, ahol egy nyilvánvaló hülyeség van, ott akad több is.

A nincs csillag a fényképeken témához: látszik, hogy a fotózáshoz sem értesz. Mielőtt nekem támadnál, én tök hülye vagyok a fényképezéshez, de annyit tudok, hogy világos előtér esetén totál semmi nem fog látszódni a halovány csillagokból. Próbáld ki, csinálj néhány éjjeli felvételt normál expozíciós idővel!

Nézd, a leírt 'érvek' elég jól hatnak azokra, akik nem néznek utána, és vakon hisznek mindennek. De ha már az ilyen oldalakat megtaláltad, akkor találd meg azokat is, ahol tételesen választ adnak a moon-hoax őrültek minden hülyeségére is.