így a Tour2003 előtt...
  • donpedro
    #193
    Ha ráklikkelsz egy versenyzőre, akkor bejön egy menü, amelynek a tetején 5 fül van, és az utolsóra klikkelve a következőket láthatod:

    discover - ezzel a képességeiről kaphatsz info-t

    OFFER CONTRACT - EZZEL AJÁNLHATSZ SZERZŐDÉST

    Physical condition - a fizikai kondícióról ad tájékoztatást

    Szerződés ajánlásakor két eset lehetséges, vagy hamarosan lejár, esetleg már lejárt a szerződése a kerekesnek - ekkor csak vele kell megegyezni, vagy élő szerződése van, és ekkor a csapatnak is fizetni kell.

    Nagyon kell vigyázni a bérekkel, mivel ha túl sok fizetést adsz a bringásoknak, akkor pillanatok alatt csődbe lehet menni. Érdemes a szezon második felében megnézni, hogy kik azok, akiknek az év végén lejár a szerződése, ezt a Search menüvel teheted meg.

    Én szimmeltem egy teljes szezont, és most kezdtem a másodikat a Quick-steppel, és alaposan lecseréltem az állományt. Elmentek a nagy sztárok, akik sokat kerestek, de nem produkáltak szinte semmit.
    (Bettini - 100-on kívülre került a ranglistán, Virenque - 20. helynél előrébb szinte sehol sem végzett, Paolini - semmilyen eredménye nem volt, Museew - 38 éves, és vagyonokat keresett, komoly eredmény nélkül, Vandenbroucke - ő is gyenge volt)

    És jöttek újak, sprinterek:
    Colombo, Hauptman, Blijlevens - tavaly 15 szakaszt nyertek ők 3-an
    és hegyimenők:
    Perez Cuapio, Perez Sanchez, Kintana, Luttenberger
    Hozzájuk zárkózott fel az ifjú Sinkewitz, és jómagam, hiszen saját magamat is beeditáltam a csapatba, így 6-an vannak 77 fölött a hegyeken.

    De ami a legjobb, hogy olyan keveset keresnek a korábbi sztárokhoz képest, hogy havonta több, mint 100 000 euro-t keresek a szponzori pénzekből, most is 320 000-em van...

    Még Piepolinak nincs szerződése, remélem sikerül megszereznem őt is.

    Ami a LIST1-et, és társait illeti, választanod kell egy listát, és a rajta lévő feladatok alapján el kell érned annyi pontot, amennyi oda van írva. Vigyázz, mert ha nem éred el a pontszámot, akkor az év végén kirúgnak, és game over. Ha az elsőt - easy - választod, akkor biztosan nem rúgnak ki, igaz, nem kapsz bónuszokat sem. Én a második szezonra inkább ezt választottam, mivel pénzem van, és simmelve csak hajszálon múlt, hogy sikerült elérnem a követelményeket.