Bár én nem támogatom a civilek gyilkolását,de
megmondanád, hogy mégis mit kezdjenek az ak47-es gépfegyverel az "arab teroristák" egy páncélozot tank ellen, mert izraeli barátaink nem face2face menek a palesztinok ellen, hanem helikopterel, és tankokal.És ne mond nekem, hogy amikor tankokal öldösik a menekült táborok lakoságát, és ropmbolják a házaikat, akkor ök terroristákra vadásznak.
És mondok pár tényt a szeptember 12-én történt "terrorcselekményekröl":1. Az American Airlines nem indit olyan belföldi járatokat, amelyeken a jegyek mindösze 50% kelt el. Aznap inditottak furcsa modon, és a megtalált fekete dobozok tartalmát titkositották.
2.Aznap a toronyban dolgozok közül 2000fö!!!!!!!(töbnyire a zsido származásuak)nem mentek dolgozni.Szerintem ez picit fura dolog.
3.Mikor az elsö tüzöltök felértek, azt jelenteték, hogy folytatják a mentést, mert a helyzet még nem anyira kritikus.Pilanatokal ezután öszedölt a torony.
4.Az épület szerkezet nem roskadhatot ösze, mert az acél csak 1200C°-on olvad, ás a kerozin mindösze 900C° képe felmelegedni.
Mindeszt megtalálhatod egy könyvbe, amit természetesen magyarországon nem adtak ki, és a cime:A megrendezett terrorizmus