• Kandurex
    Szerintem én egy agyalágyult farkast fogtam ki. Először a környező erdőkből fát gyűjtött a lakhelye körül méghozzá elég durva mennyisgében, és azt játszotta, hogy ő erdész és egésznap fát fog ültetni. Szal hülyére pofoztam mire leszokott róla :D. Aztán úgy képzelte, hogy minden ház tövében neki nmaradandó nyomot kell hagynia, már ha értitek mire gondolok :D. Azért csinál ő kellemes dolgokat is, pl. rájött a lelkem, hogy ha építek egy házat ahoz alapanyag kell, komolyan mondom még le se raktam az alapot, de már ott vigyorog egy halom fával - kővel felrakodva. Erről is leszoktattam, most már hál'istennek építi a házakat. Meg úgy kezd inteligenssé válni. Pl, néha fuvarozót jászik és a parasztok szállítja egyik helyről a másik, nem tudom, hogy mi okból képzeli magát ingyenes taxinak, vagy, hogy hol látott ilyet, de legalább felgyorsultak az épitkezések. Meg nagy kopé és assziszi ő John Travolta, vagy legalább is nekem elég táncos kedvű a drága, sazl ponyvaregénybe illő mutatványokkal képráztatja a közönséget, én úgy általában könynesre röhögöm magam rajta. Nagy penge. Most a 3. szigeten betámodott a gép, vazze, assziitem szívrohamot kap olyan mennyiségbe morogot - ugatot, futkározott, iszonyat látványosan harcol, pedig még alig több, mint 3 - 4. max. 5 m magas. És tényleg nem tudom néha eldönteni, hogy a játékot vigyem, vagy csak vele foglalkozzak. Egyébként most ippen assziszi ő Napoleon, ugyanis rábíztam a katonaságot, azaz 3 szakaszt. Szal első percben rocky -zni kezdett majd egy megszégyenítő tangót nyomott le, amire úgy általában harsány röhögéssel válaszolt a jó nép, de mondom, most átment Napoleonba, mert kb. anynit csinálnak, hogy felalá menetelnek a térkép egyik végétől a másikba. Az út alatt amúgy rendszeresen éhen döglik, vagy lezabálja a búza mezőket, (szerintem nem tett neki jót, hogy az első 4 órában szitne csak kalásszal bélelte a pocakját. És még stb. stb. stb. Hihetetlen játék.