Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
  • LordVenom
    Hmmm...érdekesen alakul a vita. Mindazonáltal,hogy szeretem az állatokat,töredelmesen bevallom,nem egyszer jutott eszembe,hogy a szomszéd macskákat kiiktatom az udvaromból. Ez nem feltétlen az állat elpusztítására utal,csak egy lehetséges megoldást keresek a problémára. A probléma: 10-ből 2-szer,ha kimegyek az udvarra,belelépek egy macskaszarba. Ez főleg akkor kellemetlen,ha épp egy családi/baráti kerti grillezés van folyamatban. Aztán ami érdekes:valamilyen oknál fogva a szomszédok tucatnyi macskái imádják az udvaromat,(lehet azért,mert csak hétvégén vagyok itthon) és meghalni is idejárnak. Már a második hétvégén jövök arra haza,hogy a kertben egy megmerevedett kukacos macskatetem bűzlik. Ezt eltakarítani kemény gyomrot,és ingerküszöböt kíván. Na itt a második döglött macskánál,és a körülbelül 50. szarbalépésnél elgondolkodtam,hogy szebb lenne az élet ezek nélkül,és bűnös gondolatok fordultak meg a fejemben.
    De mielőtt kikiált valaki "gyilkosnak" ismétlem magamat:szeretem az állatokat,és jogosnak tartom az állatkínzásért felrótt büntetéseket is.