Mit tegyünk az állatkínzás ellen?
-
tirpitz #730 Mire alapozod, hogy kiborultam? Csak egy olyat idézz az ezelőtti hszeimből, ami indulatra utal. Nos?
Jó, sokadszorra is leírom, hátha most elolvasod/megérted.
- Van egy topic, ami az állatkínzásról szól, "mit tegyünk az állatkínzás ellen?" alcímmel. (Szerintem mondjuk egy ilyen fórumon ennek sok haszna nincs, de miért zavarna bárkit is ez a topic, ha meg emiatt csak 1 ember elmegy 1 napra egy menhelyre segíteni, akkor már megérte.) Érted, nem az a téma, hogy az állatkínzás jó móka -e, vagy szemétség. Te meg időszakonként beírsz ide valami olyat ami biztos kibassza a biztosítékot, aztán nyilván örülsz magadnak.
- ezt a 15 éves büntetést nem értem, gondolom vki egyszer leírta. Lehet az a valaki mondjuk szándékos emberölésért meg tényleges életfogytot adna. Ráadásul két olyan dolgot állítasz szembe, amik megférnek egymás mellett. Nem lehet valaki állatvédő és emberszerető egyszerre? Amíg bármi szar van ebben az országban, addig lehet más élőlényeket kínozni? Milyen értékrended van neked?
- Nem tudom hány éves lehetsz, de előbb utóbb rá fogsz jönni, hogy nem te mondod meg az embereknek, hogy ki mivel foglalkozzon. Valakinek ez a fontos, másnak meg az. Nem abban a rendszerben élünk, amikor más jelölte ki a célokat a társadalom minden területén. Ha valaki leszarja az embertársait, de nem bántja őket jóval többet ér annál, mint aki papol az emberek jogaiért (közben életében nem adott még egy szál cigit sem hajléktalannak), mellette meg állatokat kínoz.
Még biztos elolvasom a válaszod, mert persze érdekel, de nem hiszem hogy bármi értelme lenne ezen felül bármit is írni, mert ha a fenti dolgokat nem érted meg, akkor nem is fogod. Pláne nincs értelme, ha csak direkt provokálod az embereket. Az meg hogy utálod az állatokat: nem fogod soha megtudni mit veszítesz ezzel, de legyen akkor ez a büntetésed.