Valszeg le fogtok cseszni azért amit mondok, de nekem ez a véleményem.
Szerintem ez a játék rém unalmas. Mint játék, jó; ezt bizonyítja, hogy képes vagyok játszani vele, pedig mostanában nagyon keveset szórakozom ilyesmikkel, inkább csak net vagy tanulás. De ami pillanatnyilag vezérel, hogy vigyem má' végig bazze mert azért raktam fel másodjára is, hogy most végigjátszak egy ilyen -nagyon sok ember egybehangzó véleménye szerint kitűnő- játékot ha már régen nem tettem.
Fogalmam nincs %-os arányban hol tartok, most a HALO nak két generátorát vagy mit szétkaptam azzal hogy besétáltam a sugárba és a pajzsom EMP-ként funkcionálva kiüti azt; de amíg eljutottam ide, majdnem elaludtam.
Hozzáteszem, csak mediumban játszom, de nem azzal van a gond hogy túl könnyű, vagy egy lövéstől elfekszenek az ellenfelek. De azok a részek, hogy: átmegyek a két párhuzamos híd egyikén, be az ajtón, valami nagy betonfallal körbevett placc körül végigmegyek lelövök mindenkit, és kimegyek az ajtón, majd tovább át a másik hídon és egy ugyanilyen terem; ez még oké, de van még vagy 3-4 ilyen terem. Aztán amikor először találkozom azzal a flood-dal vagy mikkel, és visszamegyek ugyanazon az útvonalon, és baszki, még a hídakon is végig kell; hát azt hittem behülyülök.
Egy rém unalmas, monoton hent volt ez a rész, arról nem is beszélve amikor a Monitort követtem abban a buzi installationben. Hát azt annyira untam hogy elmondtam mindennek a készítőket.
Még1x mondom, ez az én véleményem, de nem tudom más mit eszik rajt. Multit nem próbáltam, gondolom ti inkább azzal játszatok már egy ennyi idős játékkal. De hogy ez Xboxon milliós eladásokkal, meg sokmilliós Halo2 előrendelésekkel büszkélkedhet, számomra döbbenetes.