Hogyan kell? Csinált már valaki ilyet? Fizetés, szállítás, egyebek
  • MaSzKa
    #115
    amazon.com-ról rendelt már valaki pl egy órát Magyarországra?

    Ez van kiírva oda:
    Delivery Estimates to Countries in the Europe Shipping Region
    Hungary 15 to 22 10 to 16 3 to 6

    Mennyi lehet a posta ajánlottan, mert nem bírtam kiigazodni

    Valaki már próbált ilyen szolgáltatást?

    Biztos nálatok is előfordult már, hogy egy CD-t, DVD-t, vagy csak egy fan pólót akartatok rendelni a neten, de nem lehetett kérni a Magyarországi szállítást, mert ide le volt tiltva. Köszönhető ez annak, hogy a k.rv. postások mindent ellopnak, azt amerikai bolt meg újra küldi az ellopott dolgot, mert vásárlóbarát! Csak ez hosszú távon nem éri meg neki.

    Így az Egyesült Államokbeli vásárlásoknál én eddig mindig a www.viaddress.com ingyenes csomagtovábbítási rendszerét használtam, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Eddig mindig bevált, használtam már az www.amazom.com-nál és az www.ebay.com-nál is.

    A regisztráció ingyenes a www.viaddress.com oldalon. Ezután kapunk egy személyes USA-beli címet, amit használhatunk bármely USA-beli kereskedőnél történő vásárlás során, a Viaddress továbbküldi a csomagot a mi országunkba.

    Ha az amerikai kereskedő nem fogadná el a nemzetközi, vagy a magyarországi bankkártyákat, akkor a Viaddress megvásárolja helyettünk az árut külön díj nélkül, majd elküldi nekünk. Nekünk csak az áru értékét és a szállítási költséget kell fizetnünk.

    Tele volt a hócipőm, hogy egy csomó helyen nem fogadják el Magyarországot célállomásnak.