Tribes 3 !!!
  • Borg
    Naja, az az éjszakai desert szarság nekem sem a kedvencem.
    De pl ehhez hasonlóan a Roller Coaster is alapmap, mégsem csípem. Túl gagyi a bázis, nem védhető, túl kaotikus csatákkal.

Majd egyszer Scarabrae-t kéne játszani, na azon még hatalmasat lehet taktikázni. A scarabrae-bázis a broadside-bázis (ezek ilyen típusok) után a legjobb, nagyobb, komplexebb, de mégis könnyű, és jól védhető. Ugyanakkor jól támadható is, ha az ember ismeri a trükkjeit :)

Ion turreteket el kell rejteni, ugyanúgy, mint a lasereket. PL ha a bázisod előtt van két oszlop. Akkor ne az oszlop túloldalára tedd, ahol a támadó fél egyből kiszúrja, hanem a bázis felőlire. Hogyha áthalad az oszlop vonalán, hátulról éri a támadás. Jobb esetben még észre sem veszi hogy honnan, mire meghal tőle. Ha viszont jól látható helyekre teszed, akkor ki is sniperelik messziről.

Én pl szeretem még az inside-only mapokat is. Pl van olyan, broadside, de körbefalazva, meg felül is tető :) Tehát a két lebegő bázis egy zárt kockában van. Meg ugyanez szinte az összes többi bázisvariációra is.

Aztán vannak a baszottnagy Siege bázisos pályák. Ezen csak a bázis akkora, hogy egy óra mire kiismered magad. Van olyan map,ahol két ilyent egyszerűen összetettek, és a 2-3 átjáróban folyik csak a csata, nem lehet kimenni. Elég gagyi, ami a pálya fantáziáját illeti, de nagyon jó meccsek szoktak lenni rajtuk.