Tribes 3 !!!
  • Borg
    #209
    PS: szerencsére nagyon ritka, Tribesben ennél általában komolyabb az emberek összetétele. Egyszerűen nem az a típusú ember játszik Tribest.

    A védelmet illetően, a broadside fenti, és lenti turretkonfiguráció csak 1 volt :) Mindkét helyre van még legalább 1 hatásos kombó, és akkor még be nem is mentünk a bázisra ;)

    Nem beszélve a többi mapról ugye. Scarabrae, Raindance, Dangerous Crossing, Stonehenge, hogy csak a legnagyobb alap-Tribes mapokat említsem.

    Amúgy Broadsideon (és Blastsideon, ugyanaz a map, csak a stationok vannak máshol a bázison belül) jó taktika az is, ha kiröppensz kis inventoryval, letelepülsz az ellenség bázisa alá, valahova ahol kevésbé vesznek észre, és a bázisuk kijárata ALÁ, a bázis elejére (a ferde részre) felteszed a laser turreteket. Lehetőség szerint mind az 5 letehetőt. Kurva nagy szopatás, mert amint elröppennek, lekaszabolja őket az 5 turret:)
    Nem tudják leszedni sem őket, mert amint lemenne egy, hogy rájuklőjön, meghal. Ha meg valaki eventuell lent spawnolna, azt meg akkor szabja szét egyből :)
    Egyedül akkor kell vigyázni, ha több emberük indul meg egyszerre. Persze ez csapatmunkát igényel az ellenséges oldalon (1-2 áldozat, 1-2 leszedi őket), de mint mondtam, nincs védelem, ami ellen ne lenne taktika, a megfelelő csapatmunkával :)
    Viszont ha birkák, szervezetlenek, akkor be lehet ezzel szorítani őket a bázisra, amíg több ember kijön a saját csapatból, és építi/ellátja a laser turretek támogatását is. Egy ilyen szervezett beszorítás igen gyors, és fölényes győzelemre vezethet, mert ugye egyrészt nem kell saját bázisvédelemmel tökölni, mindenki támadhat, másrészt össze is zavarja rendesen az ellenséget.