WAREZ = azonnali BAN!

• Rincewind
    Amúgy félre ne érts, nem leszólni akarom a munkátokat, és nem is vagyok egy született fanyalgó. Csak egészen egyszerűen nem látom értelmét egy ilyen újságnak.
    Adott az 576 Konzol, a maga átlagon felüli, színvonalas cikkeivel, az egyedi stílusával, kinézetével és szintén eléggé egyedi tartalmával. Azt az újságot öröm olvasni, rengeteg olyan ember is veszi rendzseresen, akinek nincs konzolja. Én már akkor vettem a 576 konzolt, amikor még tervbe se volt véve a PS2-őm, ez azért jelent valamit. Oh, és nem utolsó sorban olcsó, ez itthon nem kis dolog!
    És ekkor jön mégegy ilyen újság, ami az irreálisan magas árért (egy PC-s újság 2 DVD-vel sem kerül ennyibe!) voltaképpen semmi olyat nem tud nyújtani, amire azt mondaná az ember fia, hogy na igen, ez megéri azt a plusz majdnem 1500 forintot. Mert a videókkal teli DVD (meg tesztek, aminek megint nem látom túl sok értelmét a DVD-re pakolni) nem ilyen! Ha videókat akarok nézni, akkor letöltöm a netről. Ha meg valakinek nincs nete és számítógépe, akkor könnyen előfordulhat, hogy erre sem fog (tud) kiadni ennyi pénzt havonta. Annyi újság halt már meg, ami ezt az utat követte, erre jöttök mégeggyel és meg se próbáltok újdonságot csempészni ebbe az újba, követitek a kitaposott utat (ami eddig még mindig a halálba vezetett), mint valami zombik. Az se igazán jó dolog, hogy kizárólad PS2 magazin, ezzel eleve elvágjátok magatokat egy rakás előfizetőtől.
    Szóval nem rossz indulat, de én ennek az újságnak sem jósolok túl nagy jövőt. Majd, ha egyszer lesz olyan, amihez játszható demókat mellékelnek a DVD-n, mint az Offical Playstation Magazine, akkor gondolkodás nélkül meg fogom venni. Addig viszont csak azt tudom mondani, hogy számomra "felejtős" egy ilyen próbálkozás...