True Combat 1.0 (Q3 TC Mod)
-
Nos akkor jöjjön a kivesézés:
Hent. Real hent. Nagyjából ennyi. Bővebbe.
1.Pályák. Kicsik. Nics az az érzés hogy bármerről jöhetnek, akár a hátad mögött is felbukkanhatnak, csak mész előre. Habár ötletesen vannak megtervezve, mégis hamar ki tudnak fulladni, hisz a legtöbbnek alig vannak alternatív útvonalai, és ha vannak is, azok is egymásbaérnek, tehát máris olyan mintha a másik ott sem lenne. 3/5
2. Grafika. Hát igen, a Q3 enigne szépen dübörög a játék alatt. Szépek a torkolattüzek, a játékosok is jól ki vannak dolgozva, a fegyverek sem csúnyák, a flashbang megoldása meg nagyon ötletes. Ám vannak negatívumok is, pl eső. Komolyan mondom, mintha valami nyúlós takony esne le, de ez minden csak nem eső. Inkább kihagyhatták volna, ha normálisan nem tudták megcsinálni. És a füstbomba. Amikor először megláttam elkezdtem röhögni, nem akartam elhinni hogy Q3 alá ilyet csináltak. De azért végülis elmegy. 3.5/5
3.Játékmenet. Hát igen, a kis pályák miatt nem valami izgalmas - mész és lősz mindenre ami nem a te csapatodban van. CTFnél megpróbálhatod megkeresni azt az útvonalat, amit nem őriz senki, de ha megvan (és nem vettek észre) akkor mindig ugyanaz. gyenge 4/5.
4. Közösség. Huzamosabb ideig még csak egy angol szerveren játszottam, magyaron nem mert ott nincs senki. Alapjáva véve normális, hál' égnek nem egy CS:) Viszont mindegyik birka, sehol csapatszellem. Rojtosra beszélhetem a szám hogy "Megvan az út a zászlóig amit nem őriz senki és fedve is van", egyedül kell menjek mert mindenki belegyalogol a camperek tűzvonalába. Ám szerencsére vannak kivételek, szal egy halvány reménysugár adódik. 3/5
- Össz 13.5/20 Nem egy rossz mod, még apróbb átállításokkal, jobb pályákkal még akár jo(bb) is kisülhet belőle.