Tiger Woods PGA Tour 2004
  • donpedro
    #24
    Szerintem is nehezebb lett, mivel megváltoztatták az erő alkalmazásának jelentőségét. Most sokkal jobban figyelni kell, az első néhány lyuknál egyszerűen képtelen voltam normális erővel megütni a labdát a greenen, vagy túl rövidek, vagy nagyon hosszúak lettek a puttjaim. És még most is gyakran megesik, hogy a túl erős ütés miatt kiszédül a golyó a lyukból.

    Kicsit eszi a hardvert ez a dög, nálam folyamatosan darál a vinyó, és néha emiatt meg is akad. Mondjuk Rammal nem állok túl jól, és az oprendszert se tegnap telepítettem...

    Szerintem szebb lett, mint korábban, pedig én csak egy Radeon 8500-on néztem.

    Attól tartok, hogy a karrier mód ezúttal is eléggé arcade jellegű. Nem hiszem, hogy Tiger Woods sűrűn játszana pl. skins típusú meccseket. Az lenne a tuti, ha a kezdeti fejlődgetés, miegymás után a rendes versenynaptár szerint lehetne küzdeni a tour-cardért, majd menni a nagy versenyekre. Ráadásul engem kifejezetten dühít, hogy nem versenyezhetek egy normális tornán, amíg nem értem el a megfelelő statisztikákat. A 2003 karrier módja nekem ezért volt csalódás.

    Persze ott van a season mód, de abban meg nincs benne a fejlődős rész.

    Ja, a karakter elkészítése szerintem piszok jó, legalább háromnegyed órán át szórakoztam azzal, hogy létrehozzam a saját virtuális másom. (Kicsit azért mellben, bicepszben tettem rá egy kis pluszt, mert az a valóságban is rám férne...)
    :)