Híres vagy poénos filmidézetek
  • LittleL
    - Jónapot, tettszik valami ?
    - Egy szobát foglaltattam Axel Fooley névre.
    - Rögtön megnézem.....bocsásson meg uram, de ez a név nem szerepel nálam.
    - Áh, nézze meg a Rolling Stones magazinnál, Axel Fooley, biztosan így írták.
    - Pillanat. Nem, se a Rolling Stonesnál, sem az Axel Fooleynál nem szerepel.
    - Jó, hát elkavarodott valahol, előfordulhat bárhol az ilyesmi, adjon helyette egy másikat menjek fel lepihenni.
    - Sajnálom de valóban minden szobánk foglalt.
    - Azt hiszi nem veszem észre mi folyik itt ? Azt hiszi nem tudom, hogy ha valami nagymenő alak lennék már el lenne intézve az egész ? Hogy én lettem volna az első aki szobához jut pillanatok alatt ?
    Jólvan belátom csak egy kis újságíró vagyok a Rolling Stones magazinnál, aki kizárólagos riportot készít Michael Jacksonnal, amit át fog venni az ország összes képmagazinja.
    És a cím is ki van találva már : Michael Jackson neve fenn ragyog az égen.
    Erre gondoltam eredetileg, de belátom hazugság lett volna, mert a hotel névjegyzékében sem viríthatna, mert néger ide be nem teheti a lábát!!!!!!!

- Egy pillanat, úgy látom van itt valami, egy órája mondták le, egy lakosztályról van ugyan szó, de semmi probléma, úgy kezeljük, mintha egyágyas szobáról lenne szó.
    - Köszönöm, és bocsánat hogy úgy felment a pumpa, biztos ez a rohadt légkondi.
    - Ez érthető uram.
    - És mi az ára úgy különben ?
    - 235 dollár, egy éjszakára.
    -
    -
    - Persze, rendben van
    - 10.emelet, 35 -ös apartman.
    - Köszönöm, ha Michael hívna, lesz szíves megmondani, hol vagyok !
    - Persze, ez természtes.