• selwik
    Fegyverméret számít. Pl. shortbow alapból gyorsabb, mint egy longbow/magic bow, valamint egy sima karddal is gyorsabban csapkodsz természetesen, mint egy kétkezes pallossal.

Ha külön extrája van egy cuccnak, ami növeli a támadás gyorsaságát, akkor meg szemre be kell mérni melyik éri meg jobban.

A kombókkal egyelőre a maximális hatékonyságra törekszem, nem nagyon művészkedek velük. Elf csajjal 4 hard hit lvl 6-on, ez olyan 2500 sebzés, jelenleg nincs ellenfél aki állva maradna.

Viszont van egy bosszantó bug: nem lehet egymás után a különféle kombókat használni. Négy helyem van már varázsolgatni/kombózni, de ha elsütök egyet, akkor a többi kombó is lemerül. Mi a fa.. értelme van akkor a négy slotnak? Úgyis csak a jól sebző dolgokra van szükség, meg a gyorsító varázsra, ha nincs ló.

(Újabb kedves bug: ha bizonyos ideig nem ülük a lovunkra egyszerűen eltűnik. Egy kiadós hent után hívni akartam a pacit, hogy ne talpaljak annyit, erre eltűnt az ikon. Biztos, hogy nem ölték meg, mivel egy falu közepén hagytam. Persze buktam egy tuti nyerget is. Ráadásul a legközelebbi városban már csak olyan über lovat adtak, amihez 4-es riding skill kell, sima utazó ló nem volt. Szal röhej, sürgősen kéne egy peccs:/ )