• Ol4h c164ny
    Nah amit ígértem...: JAm@ leírását kibővítem és a fontos részleteket kiemelem!!

Szal akkor addig mindenki eljutott hogy felinstallálta a SACRED-et és rögtön ráinstalállta a "sacred_plus_eng.exe" -et, vagyis a Sacred plust! Tehát az újonnan feltett Sacredet NEM KELL PATCHELNI CSAK RÁINSTALLÁLNI a S+ -t!

A következő dolog, hogy a Dc-ről vagy bárhonnan le kell szedni az ALCOHOL 120% v1.9.2.1705 progit, DE CSAK EZT A VERZIÓT ÉS REGISZTÁRLNI KELL!!! NAGYON FONTOS!

HA kész akkor elindítod az Alcoholt és RÖGTÖN A FILE->BEÁLLÍTÁSOK -ba mész! Ott a alulról a harmadik menücske az EMULÁLÁS! ITT FELTÉTLEN BE KELL PIPÁLNI AZ "RMPS" -t!! HA kihagyod akkor cseszheted!

Ezek után a Képrögzítés varázslóba betöltöd a kitömörített fake cd-t! Nah és akkor ott az első ablakot továbblépve jön a második, ahol legalul az adattípusnál ezt kell kiválsztani "VOB ProtectCD V5"!
    Nah most elméletileg be lett pipálva az RMPS és az írásmód RAW DAO lett! EZEK NAGYON FONTOSAK! Majd ha ez kész akkor az Írási sebességet beállitod 8X ra! És felirod..:)

Elméletileg ha majd inditod a gamét akkor ellenőrzi a cd-t..majd DOS ablak felvillan..patchel..majd indul a game! A továbbiakban ezzel a Cd-vel játszál! Ez a CD jó a gyári patchek feltevéséhez mert mostmár "bolti" SAcred-ed van:) Lol:)

A leírás alapját Jam@ nak köszönöm..én csak a részletekre hivtam fel a figyelmet egy kis kiegészitéssel!:)

Jah nekem most minden cd-re felmegy 8x-os irással!
    Én most per pill TDK újrairhatóval nyomom:)

üdv.: Ol4h