• Csabi
    Go:

"Elképzelhető, hogy multi-tier, de nekem valamiért mégis inkább terminal jött le."

Latod ebben egyetertunk. Elkepzelheto. Es amig csak elkepzelheto, addig kar is barmirol beszelni.

"Terminal: már megint gondolkodni kéne egy kicsit... Nem véletlen maradt ki a citrix, miközben ott volt a ts és az x... Ugyanis a citrix többmillió forint, mit az utóbbi kettő ingyenes..."

Jo, gondolkodjunk: az X Window System egy de facto standard, nem pedig termek, es ennek aztan vannak ingyenes es commercial megvalositasai (termekek). Roviden: nem mondhatjuk, hogy az x ingyenes. Egyebkent sem derul ki a cikkbol, hogy kriterium volt-e az ingyenesseg ha egyaltalan terminalos megoldast valasztottak...

"Egyébként sem kéne a cikkhez keverni, mert a linux nagyvállalatoknál nemigen állja meg a helyét, ahol a citrix igazán szóba jöhet. Ahova a ts nem elég és citrix kell, az a 100.000-es user nagyságrend, ahol közel távol nincsen linux."

A cikk nem emlitett user szamot es egyaltalan semmit. Mindjart az elejen arra szerettem volna ravilagitani, hogy kar itt konkret technologiakrol, termekekrol beszelni ugyanis zero mennyisegu informacio all rendelkezesre.